Meestergetallen op je pad
Meestergetallen op je pad
2 Reviews | Review toevoegen

Meestergetallen op je pad   Jullie lezen bij de dag energie dat ik vertel over meestergetallen. Deze dagen zijn bijzondere dagen, in welke trilling ze ook komen ze geven je net even een extra zetje...

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Meestergetallen op je pad
 
Jullie lezen bij de dag energie dat ik vertel over meestergetallen.
Deze dagen zijn bijzondere dagen, in welke trilling ze ook komen ze geven je net even een extra zetje mee om datgene te bereiken wat in jouw wenslijstje voorkomt.
 
Alle dubbel en driedubbele getallen zijn meestergetallen.
Ze kunnen zomaar op je pad verschijnen, in een kenteken van de auto voor je, of op het station dat je trein om 11.33 vertrekt.
 
Maar ook in een boek, je leest en op pagina 33 kom je even niet verder, je leest de alinea nog maar een keer, en je wordt afgeleid.
Terug in je boek denk je “waar was ik gebleven?” en leest nog een keer de alinea.
Maar wat stond er nu dat je hem een paar keer over hebt gelezen?
Wat moest in jouw energie wakker worden?
Al lijkt het nog zo onschuldig dat is het nooit.
Niet dat het gevolgen heeft die onoverkomelijk zijn, maar gevolgen die jouw energie een boost geven.
Je DNA wakker schudt en daarmee een nieuwe les in je leven aan wakkert.
 
Wat voor energie het losmaakt hangt van de cijfers af
 
De cijfers worden verdeeld in 2 stukken
Het eerste – hoe wordt de combinatie gevormd, dit leg ik dieper uit in de numerologie lessen
Tweede – de uitkomst van 1 is het meestergetal 11-22-33-44-55-66-77-88-99
Je kunt deze optellen en dan ontstaan 11/2 - 22/4 – 33/6 – 44/8 -55/10 – 66/12/3 – 77/14 /5 –
88/ 16/7 – 99/18/9
Het eerste getal is de trilling in de meesterenergie, hierin ligt ook de boodschap welke les je kunt leren.
Het tweede getal is het meestergetal opgeteld.
Als jij de les niet aanneemt zal je in deze trilling verkeren, een lagere trilling en de les blijft staan voor een volgende poging.
Waarbij je niet moet vergeten dat het wel de bedoeling is dat je hem gaat doen, want elke keer dat je de les uitstelt zal de les een klein beetje zwaarder worden.
 
Er is ook nog een verschil of je een dag in de meestergetal trilling zit of een heel jaar of een mensenleven.
Bij een jaar en een mensenleven zal je periodes van rust kennen en zal je in de tweede trilling komen,
Bij de dag energie is het de energie die aan jou vraagt om benut te worden.
Heb je de energie gebruikt en is de les voor jou klaar dan ga je naar de rustige energie.
 
Vandaag is een 55/10/1 dag een dag van nieuw begin, een dag waarin de energie helpt om veel werk af te maken, ook een dag waarop de energie heel onrustig is en als je niet oppast dan vliegt jouw kracht en energie zo het raam uit. En ben je mega moe.
Vandaag heb ik de meesterenergie benut, ik heb wat zaken mogen afmaken en aan het einde van de dag doe ik de pakketten de deur uit, ik kon alle orders waarvan ik de artikelen op voorraad had versturen, het ging  makkelijk en er werd duidelijk geholpen.
Soms wil het niet en lukt het niet om alles te doen wat ik in mijn hoofd af wil hebben, maar nu helpt de meester energie me om het allemaal klaar te maken en klaar te hebben voor de klanten die op een pakket wachten.
Vanavond heel veel engeltjes gemaakt voor een order, ik verwacht dat deze engeltjes gemaakt op een meestergetal 55 dag de weg snel vinden naar nieuwe eigenaren.
Op het moment dat jullie dit lezen is het een 56/11/2 dag diepere meestergetal dag, en dit stuk zou ik al lang schrijven maar geen tijd.
Ik werd er nog even op geattendeerd en ik kreeg ook de energie om dit te schrijven.
De energie aan het begin van de nacht en dieper de nacht is een hele fijne energie om te schrijven, er heerst meer rust, stilte en ik hoor de wind om het huis en kan de boodschappen vangen om jullie door te geven.
Soms kan op een meestergetal dag een les 2 minuten duren en soms de hele dag!
Dat kan ik niet van te voren zeggen dat ligt in jouw levensloop en zal zich aan jou openbaren.
Als de les klaar is ga je naar het tweede getal om de rust weer te creëren.
 
 
Ik zal nu de energie van elk meestergetal even omschrijven:
Tijd kan je ook de energie geven 11.11  - 11.22 – 11.33 -22.33- 23.23
Kijk bij de verschillende getallen 23.23 is de dubbele 11.11!!
 
11
 
Deze energie geeft een les aan waarin je een moeilijke vaardigheid moet leren, je moet hem echt gaan doen, je ontkomt nu niet aan de les en je krijgt de hulp en de mogelijkheden om de les te vervullen.
Maar wij mensen hebben keuze, en zeker met deze trilling kiezen we nog wel eens om hem voorbij te laten gaan en de makkelijke weg te kiezen.
Heb je de les klaar dan kom je een balans tegen, een nieuwe balans harmonie.
 
2 is het rust getal, je moet even weer de balans vinden, je krijgt een nieuwe harmonie doordat je de les gevolgd en doorstaan hebt.
In een levensjaar zal je het ene moment in de meestergetaltrilling zitten en het volgende moment in de balans. Om zo het jaar goed te doorlopen en je lessen goed te kunnen leren.
 
Aartsengel Jeremiël helpt je op deze dag om door de moeilijke blokkades te komen en je overwinning te vieren.
 
22
 
Waar vind jij je balans, en waar kan jij je fundament versterken en zo groeien dat jouw balans zo stevig is dat iedere les jou niet uit je harmonie haalt.
In de 4 trilling zal je voelen of het fundament de rust heeft gevonden om de volgende lessen te kunnen dragen, is dit nog niet bereikt dan zal op jouw pad een ervaring komen om een nieuwe harmonie te maken.
 
Aartsengel Chamuel helpt je harmonie en balans in anderen te zien en de vrede in jezelf te zoeken. Pas dan kan hij je laten zien waar jouw liefdevolle vrienden zijn en ontmoet je nieuwe mensen
 
33
 
Christus trilling, energie van je hogere bewustzijn en christus energie.
We kunnen nu voelen dat onze spirits dichtbij ons zijn, en ze laten ons inzien dat we altijd mogen vertrouwen op de steun van de hemelse helpers.
Meester Jezus is de energie van deze trilling en zal je helpen en de energie aansturen.
Hij geeft je het pad van verlichting waarover je mag wandelen, jij kunt de stap nemen, als je het aandurft om samen met hem over het pad te gaan lopen.
 De 6 geeft je de trilling van de gezondheid en inzicht wat er nu het beste is om te doen.
Op een 33 trilling zal je inzichten krijgen over je eten, je dieet, je gezondheid en je zelfzorg.
Of als je waakt over de zorg van je kinderen kunnen erin deze trilling fundamentele afspraken, gesprekken of inzichten plaats vinden.
Het kan zijn dat je een inzicht krijgt waarom je iets in deze situatie beleeft.
 
Vertrouw op de onvoorwaardelijke liefde van Jezus die altijd bij je is om je genade en liefde te geven, al is het nog zo donker.
 
Aartsengel Rafael helpt met de inzichten voor goed eten en een gezonde levens stijl, hij geeft ook in gezondheid jouw kracht en wijsheid die je nodig bent en zal op deze dag altijd in de buurt zijn, een gedachte is voldoende om spirits en engelen in jouw directe omgeving te ervaren.
 
 
44
 
Nu komt het erop aan, ga je het doen of niet? Blijf je zitten waar je zit of ga je echt iets doen?
De 44 trilling weet al heel veel, en soms denkt de 44 dat hij al genoeg weet en zal hij op zijn lauweren blijven rusten. Maar de les is dat je opstaat en het pad volgt zodat dor de verdieping je de kracht kan ontdekken en vinden.
Soms moet je die brug over en kijken naar de verdere toekomst, en soms is die brug een blokkade die je ook heel makkelijk zou kunnen laten rusten. Maar deze trilling vertelt je dat wanneer jij de brug oversteekt je mag verwachten dat er nieuwe krachten ontwaken.
 
Aartsengel Jophiël helpt je op deze dag, staat naast om juist wel die blokkade te overwinnen.
Hij leidt je naar de weg om de blokkade weg te nemen, als het ware biedt hij je een inzicht hoe je het kan oplossen zodat je de oversteek makkelijk kan maken.
 
55
 
Drukke trilling, centrum van alle getallen, op deze dag kan er veel plaats vinden, het water de wind en de energie stroomt snel. Ga je mee ne profiteer je van de wind of ga je in een luwte liggen wachten tot de wind gaat liggen?
Je kunt je dan heel alleen voelen, even op je plaats je rust nemen om later verder te gaan.
Maar het kan ook zijn dat de eenzaamheid je vertelt dat het tijd is om weer op te staan en mensen te ontmoeten.
Op dagen en jaren zoals deze ga je reizen, weer thuis komen en weer weggaan.
Je kunt veel beleven en zien op een dag of jaar als deze.
 
Aartsengel Haniël hoort bij deze trilling, ze is de engel van de maan en net als met de maan gaan we op en neer met de energie. Zij helpt je om de stroom te ontvangen, door te geven en te zijn in jouw innerlijke wezen wie je mag zijn.
 
66
 
Gezellige trilling, huis, haard gezondheid. En natuurlijk liefde!
Soms moet het eerst even anders dan gezellig zijn om leuk te worden, het huis moet eerst in chaos als je het schoonmaakt om vervolgens weer heerlijk netjes en ruim te zijn. Lukt vaak beter op een 6 dag of een 66 trilling. En zeker met afnemende maan huis opruimen op een 66/12/3 dag dat is een super opruim en schoonmaakdag.
Maar ook je gezondheid vertelt je op deze dagen wat belangrijk voor je is. Op deze dag krijg je goed nieuws, krijg je eindelijk dat boek in handen wat je verder kan helpen.
En deze dag is een leuke gezellige dag om samen met anderen zoals je gezin leuke dingen te gaan doen.
Knutselen, wandelen spelletjes spelen, deze dagen zijn de ultieme gezinsdagen. Pot thee op tafel en knus en gezellig maken.
Wil het niet, moet je met je gezin door een les heen dan kan juist de creatieve inslag de doorbraak zijn om de energie te veranderen. Ga spelen, iets leuks samen doen, de tuin onderhouden, taartjes maken of knutselen. Het beste om een doorbraak te creëren.
 
Aartsengel Gabriël ondersteunt je in deze dag, ze geeft de boodschappen door terwijl je gezellig ( of juist niet gezellig ) bezig bent met creatieve zaken.
 
77
 
Heerlijke les dag, letterlijk dan, een dag om veel te leren, moet je iets leren, vanuit een boek of iets geestelijk vaardig worden dan zijn dit de juiste dagen
De 7 dag altijd en de 77 dag helemaal.
Je ontvangt in de nacht waarop de trilling begint al de inzichten, je kunt dromen hebben of de nacht wakker liggen en bedenken wat je allemaal zou doen.
Zijn wakker liggende nachten met deze trilling en slaap je wel dan neemt Aartsengel Raziël je mee op reis. Mocht je dit eng vinden, dan vergeet je dit maar weer gebeurt toch wel of je het nu wel of niet herinnert. Leuk lesje he!
 
Deze dag komen bekeuringen binnen, een boete vertelt je altijd een les, te snel rijden is te snel willen zijn, rood stoplicht, levensgevaarlijk bezig in het verkeer en je leven.
Maar ook brieven van instanties waar je echt gelijk iets mee moet, of juist de brief van de goedkeuring na mega inspanningen die je moest verrichten.
Vandaag is een spirituele, een geestelijke dag en alles wat daarmee te maken heeft.
 
Aartsengel Raziël neemt je vandaag mee en laat je zien welke mooie geestelijke leermomenten er zijn vandaag of in dit jaar.
 
88
 
Zo, nu na al die moeilijke lessen een heerlijke dag, of jaar.
Je bent zover gekomen, je hebt al zoveel geleerd en nu mag je de kracht van geleerde lessen voelen
88 is de verdubbeling alle getallen zitten erin, de acht is de lemniscaat het oneindigheidssymbool.
Hoe heb jij je kracht in al jouw lichamen kunnen integreren?
Heb je jouw fysieke lichaam sterk gemaakt? En heb je de balans ook kunnen versterken door de harmonie?
Wat kan jij doen om dit nog meer te versterken, en hoe kan jij de moed uiten in de vaardigheden die je hebt ontwikkeld.
 
Wat kan jij nu doen om je krachten tot uiting te brengen?
Met andere woorden hoe kan jij dankbaar zijn voor alles wat je hebt mogen leren?
( en wees jezelf dankbaar dat je de moed, kracht en wijsheid hebt gehad om de paden echt te bewandelen)
 
Aartsengel Ariël neemt je mee, ze laat je vliegen en vertelt je dat ze trots op je is!
 
99
 
Het einde, de wijsheid. De rust. De heremiet uit de tarot
Wijsheid is nu aangekomen en is een gift die jij jezelf hebt gegeven. Jij hebt de lessen doorstaan en je staat nu op het punt om te ervaren dat jij degene bent die de wijsheid mag doorgeven.
En de wijste mensen is degene die zegt dat de wijsheid niet bij je woont maar dat je elke dag nog lerende bent.
Aartsengel Melchizedek helpt je om te ervaren dat echte wijsheid zit in de innerlijke stem vanuit je hart.
Als jij het pad van wijsheid hebt gelopen zie je de berg tegemoet en kan je zien dat je deze berg niet hoeft te bedwingen maar dat er een pad omheen loopt.
Je weet dat de weg makkelijk mag zijn maar dat jij als mens de keuze maakt dat je het langs de moeilijke weg wilt ervaren.
Nu mag je rusten, je terug trekken en je hoeft pas in het licht te treden wanneer jijzelf vind dat het licht nodig is op het pad van de wandelaar die in het donkere uur wandelt.
 
Dit waren de meestergetallen
 
Ik hoop dat jullie er wijs mee omgaan en dat het jullie inzicht mag geven op de pad waar je bij je geboorte mee bent begonnen.
Wees wijs, heb moed, vertrouw op jezelf en zeker op de spirits die je begeleiden elke dag weer.
Als voel je nog zo alleen je wandelt altijd samen met een engel en een trouwe gids (spirit )
Voel de aanwezigheid van de Goddelijke kracht in alles om je heen, de elementen aarde, water, lucht, en vuur en zeker ether.
Ether komt via de dieren en via de muziek naar je toe, het speelt met de elementen en samen geven ze je het gezang van het lied wat jou op het juiste pad brengt.
Luister en geniet!
 
Lumeria *Klaske Goedhart
9 en 10 december 2014
Wil je het delen dan mag di natuurlijk, ik stel het op prijs dat je vertelt wie de schrijfster is.
www.lumeria.nl
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Peter - 30-01-2018 22:30

Melchizedek een aartsengel??

Sjoukje Hoekstra Sytsma - 19-10-2017 20:30

Dank je wel voor deze wijze lessen, kom veel dubbele getallen tegen........ nu de uitleg er bij. Dankbaar

Retouren

Retouren 
Heeft u een product wat u graag wilt retourneren?
Dan kan dat op de volgende voorwaarden

  • In de orginele verpakking onbeschadigd en ongebruikt
  • Na melding en verzenden van het retouren formulier
  • Binnen 14 dagen
  • Verzendkosten om terug te sturen zijn voor eigen rekening.
  • u ontvangt zo spoedig mogelijk uw aankoopbedrag en verzendkosten retour.
  • is uw artikel beschadigd aangekomen maak dan even foto's van het artikel en de verzendoos.

http://www.lumeriawinkel.nl/Retouren-formulier

Neem contact op via info@lumeria.nl 
en uw retour zal zorgvuldig worden behandeld.

 

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lumeria.nl
Even een email sturen of een whats appje naar 0610383547 je kan dan ook gelijk een foto met de klacht sturen.
Heb je daarna geen goede oplossing mogen ontvangen van Lumeria dan spijt me dat zeer maar heb je nog wel de volgende mogelijkheid. Nadat je ook je klacht hebt kunnen melden bij het webwinkel keurmerk.

 Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klantenservice

Praktijk Lumeria

Johannes Kuiperweg 21

9257 WK  NOARDBURGUM

info@lumeria.nl

Bank gegevens

Iban: NL41 INGB 0007298920

BIC : INGBNL2A

KVK 01111376

NL109532533 B01

Telefonische bereikbaarheid 
Lumeria is een eenvrouw zaak en ik ben vaak bezig met uw pakket in te pakken, of andere mooie artikelen te maken.
Of wellicht ben ik onderweg en kan ik niet de telefoon opnemen.

Ik wil u vragen om de moeite te nemen mij een email te sturen via info@lumeria.nl
of mij een sms of Whatss app te sturen.
Via een een bericht via Whats app kunt u ook makkelijk een foto meesturen en kenbaar maken hoe ik u het beste kan helpen.

0610383547
of via een bericht op mijn facebook pagina zal ik ook snel een antwoord op uw vraag kunnen geven.
alvast vriendelijk bedankt.

Verzending België €7,95
Verzending Nederland €4.95 Boven €35,00 gratis
Orders boven 50 euro ontvangen een beschermengeltje gratis naast de gebruikelijke maandcadeautjes.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.