Over zonnevlammen
Over zonnevlammen
0 Reviews | Review toevoegen

Op aarde en zeker in Nederland zijn we gewend aan stormen, een goede zuidwester storm is ons niet vreemd. We weten wat we kunnen verwachten en we bereiden ons daarop voor. Tijdens een aardse storm...

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Op verlanglijst
 

| Meer

Op aarde en zeker in Nederland zijn we gewend aan stormen, een goede zuidwester storm is ons niet vreemd. We weten wat we kunnen verwachten en we bereiden ons daarop voor.

Tijdens een aardse storm met wind, regen hagel en ander natuur geweld weet je dat ook de emoties sterker zijn.
De uren voor de storm kunnen ouders, onderwijzers en oppassen al merken aan de kinderen dat er een verandering en woest weer op komst is.
Kinderen en dieren zijn heel gevoelig voor de energie die los komt voor en tijdens de storm en na de storm de vermoeidheid.
Dit fenomeen is al zeer lange tijd herkenbaar. Maar buiten de aarde hebben we ook stormen, in het heelal en op alle andere sterren en planeten zijn stormen.
We kennen de stormen van Jupiter, die immens kunnen zijn en langdurig.
Ze hebben nagenoeg geen effect op het leven op aarde daarvoor is de planeet op goede afstand.
 
Maar ook sterren kennen stormen en onze zon een ster met vele stormen.
Deze gaan ook in een bepaald ritme, net als op de aarde hebben de seizoenen effect op de kracht van de stormen.
Alleen is het moeilijk te bepalen welk seizoen het op de zon is.
We weten dat de zon een bepaalde cyclus kent en deze brengt periodes van felle stormen en rustige tijden. Het is een langjarige cyclus, dus pas 1 keer in de 11 jaar zal de zon woest en stormachtig zijn.
 
Helaas is het universum net als de aarde in grote veranderingen en is de zon meer stormachtig dan wij in onze generatie hebben meegemaakt.
 
Hoe werkt een zonnestorm?
Wat gebeurt er?
 
De zon heeft net als de aarde een noord en een Zuidpool en net als de aarde is de zon ook onderverdeeld in sectoren.
En als het stormt op de zon die van de aarde afstaat dan hebben we geen last op aarde.
Maar als de zo stormt in het gebied wat aan de kant van de aarde is, en waarbij de vlagen van wind en “regen” naar de aarde gericht zijn dan worden we “nat”.
 
Als het stormt op de zon dan zien we eerst een soort gat verschijnen, het gaat ronddraaien en je ziet veranderingen in de structuur van de zon, de bewegingen van vuur gaan zich anders gedragen.
Dit kan een aantal maanden erover doen om op te bouwen, maar dit kan ook een paar weken en in uitzondering een paar dagen zijn.
Maar als de storm op zijn hoogte punt is dan spuwt de zon net als bliksem stralen uit het “gat”.
Dit noemen we zonnevlammen want het zijn reusachtige armen van vuur die het heelal in gespoten worden. We kunnen dit soms op beelden van NASA bekijken en we zien dan grote bewegingen vanuit de zon. Tot zover geen probleem zou je zeggen, maar naast de vlammen komt er ook erg veel energie vrij en deze wordt in de richting gestuurd waar het vandaan komt, dus als het aan de andere kant van de zon is zal het van de aarde af worden gevuurd, maar als het vanaf deze zijde van de zon is zal het richting de aarde komen.
Soms net een beetje aan de zijkant of onder en bovenkant en soms gewoon de volle laag.
 
De vlammen produceren energie die we magnetische straling noemen, de aarde heeft een speciaal schild wat ons tegen de meeste straling beschermd, maar als het met zo’n vaart en grote hoeveelheid naar de aarde gespoten wordt hebben we er wel last van.
Op verschillende wijze kunnen we dit ervaren, we merken dat elektronica slechter functioneert, radio’s en telefoon storen veel meer of vallen spontaan uit.
Op 13 maart 1989  was er een grote zonnestorm die kon veroorzaken dat in canada het elektriciteit netwerk uitviel. 12 uur lang was de provincie Québec verlaten van elektriciteit.
Ook de telegraaf palen eind 1800 waren de klos na een zonnestorm alleen had het toen nog niet zo’n impact als wanneer nu de GSM zou uitvallen.
Dit kan allemaal veroorzaakt worden door de straling die de stormen op de zon produceren, de Electro magnetische straling is gevuld met deeltjes die elektronica storen en soms helemaal platlegt.
 
En wat doet het mij jou als mens?
 
In de aanloop naar de uitbarsting van een storm kan je rusteloos voelen, je merkt dat het anders is en je kunt niet de vinger erop leggen.
In je emoties ben net alsof je in een permanente PMS toestand verkeerd of je nu man of vrouw bent. Alleen snappen vrouwen dat we even wat rust nodig hebben en veel chocola ( hahahaha sorry mannen ) dus voor vrouwen die net hun menstruatie moeten krijgen is het mega erg!
En als de storm zijn uitbarsting krijgt merken we dat emotioneel en lichamelijk.
We kunnen hoofdpijn ervaren, spanning in onze spieren en in ons hoofd.
Emotioneel vangen we alle prikkels op en zijn we heel kwetsbaar voor invloeden van buitenaf.
We zijn veel gevoeliger omdat onze lichamelijke en geestelijke frequentie ons in een hogere graad van gevoeligheid plaatst.
Je hebt als het ware extra antennes en niet 1 extra maar wel honderd extra.
 
Alles komt als een vergrootglas binnen, je daardoor alles dieper en meer ervaren dan anders. En denk dan ook aan je kinderen, onze kinderen die al zo open staan voor alle energie om ons heen.
Je kunt net als met een zuidwester eerst enorm opladen met energie en daarna instorten en geen sprankje energie oer hebben. En net als een aardse storm moeten we heb uitzitten en afwachten en hopen dat de schade meevalt.
 
De schade die de zonnestormen emotioneel kunnen veroorzaken zijn oude karmische stukken die nog moeten worden opgelost. En dat is geen schade maar een oplossing, ze bieden je een uitweg, een nieuwe kans om oude zaken op te lossen en te verwerken.
Soms kan een gedachte, een vergeving of een nieuw inzicht al voldoende zijn.
Laat de zonnevlammen een weg op je pad zijn waarmee je een uniek stuk gereedschap krijgt waarmee je oude problemen kan oplossen.
 
Gebruik de storm om oplossingen te creëren in oude problemen, niet alleen van dit leven maar ook van hele oude stukken. Zoals schuld gevoelens, oude patronen en oude familie stukken die je mag vergeven en onderbreken.
Wees tijdens de stormen geduldig en als je telefoon even niet werkt of je hebt slecht bereikt wees dan gerust dat heeft dus een oorzaak.
Mocht het zo zijn dat apparaten, auto’s of andere apparatuur vreemde kuren heeft dan weet je dat het aan de stormen ligt en je dan de kans krijgt om te repareren of te vervangen.
 
Als je erg gevoelig bent voor de energie dan kan je een Amazoniet, een Hematiet of zwarte toermalijn bij je dragen om de kracht van de straling te absorberen.
 
Op de aarde zelf hebben zonnestormen ook effect, tijdens en na deze stomen kan je vaak de aurora Borealis zien, het noorderlicht, dit heeft te maken met de deeltjes magnetische straling in de lucht.
En soms ook in Nederland te zien net als op 27-10-2014 in noord Fryslân
Ook zien we dat er meer aardbevingen en vulkaan uitbarstingen plaats vinden tijdens en na de zonnestormen.
 
Nu weet je wat meer over dit fenomeen en ik hoop dat je de stormen van dit moment wat beter kan doorstaan.
Hou je taai en neem nog een chocolaatje.
 
Groeten Klaske Goedhart
Lumeria
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Retouren

Retouren 
Heeft u een product wat u graag wilt retourneren?
Dan kan dat op de volgende voorwaarden

  • In de orginele verpakking onbeschadigd en ongebruikt
  • Na melding en verzenden van het retouren formulier
  • Binnen 14 dagen
  • Verzendkosten om terug te sturen zijn voor eigen rekening.
  • u ontvangt zo spoedig mogelijk uw aankoopbedrag en verzendkosten retour.
  • is uw artikel beschadigd aangekomen maak dan even foto's van het artikel en de verzendoos.

http://www.lumeriawinkel.nl/Retouren-formulier

Neem contact op via info@lumeria.nl 
en uw retour zal zorgvuldig worden behandeld.

 

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lumeria.nl
Even een email sturen of een whats appje naar 0610383547 je kan dan ook gelijk een foto met de klacht sturen.
Heb je daarna geen goede oplossing mogen ontvangen van Lumeria dan spijt me dat zeer maar heb je nog wel de volgende mogelijkheid. Nadat je ook je klacht hebt kunnen melden bij het webwinkel keurmerk.

 Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klantenservice

Praktijk Lumeria

Johannes Kuiperweg 21

9257 WK  NOARDBURGUM

info@lumeria.nl

Bank gegevens

Iban: NL41 INGB 0007298920

BIC : INGBNL2A

KVK 01111376

NL109532533 B01

Telefonische bereikbaarheid 
Lumeria is een eenvrouw zaak en ik ben vaak bezig met uw pakket in te pakken, of andere mooie artikelen te maken.
Of wellicht ben ik onderweg en kan ik niet de telefoon opnemen.

Ik wil u vragen om de moeite te nemen mij een email te sturen via info@lumeria.nl
of mij een sms of Whatss app te sturen.
Via een een bericht via Whats app kunt u ook makkelijk een foto meesturen en kenbaar maken hoe ik u het beste kan helpen.

0610383547
of via een bericht op mijn facebook pagina zal ik ook snel een antwoord op uw vraag kunnen geven.
alvast vriendelijk bedankt.

Verzending België €7,95
Verzending Nederland €4.95 Boven €35,00 gratis
Orders boven 50 euro ontvangen een beschermengeltje gratis naast de gebruikelijke maandcadeautjes.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.