Logo
Welkom allemaal 

Elke week krijgen jullie een speciaal week overzicht met een klein ritueel erbij.
En elke maand zal ik ook leuke artikelen schrijven.

Veel plezier met het lezen en elke dag vind je de foto van de kaart op de Website onder dag energie.
Fijne week
Blessings Klaske Goedhart
Lumeria

 
Energie week overzicht
Energie van 1 november 2014 *46/10/1
Energie waarbij het fundament van het gezin wordt gezocht. Hoe kan jij en ieder individu in je leven met elkaar zorgzaamheid liefde en gezelligheid delen?
Een mooie dag om voor jezelf ook te bedenken welke energie jij wilt hebben en je wilt uitstralen.
Jij bent wie je bent en je mag zijn wie je bent. Vandaag is het aller heiligen en de oude meesters zijn dicht bij ons om ons te helpen met de moeilijke lessen in het leven.
En als het niet moeilijk is maar we plezier hebben zijn ze er ook want het is heerlijk om te genieten van de energie die je uitstraalt als je een gelukkige tijd hebt. Dit kan met andere mensen zijn maar ook alleen, als je een heerlijke wandeling maakt, lekker eten kookt of samen aan tafel zit.
Ook dan vinden de oude meester het fijn om te zien hoe gelukkig de energie kan zijn en brengen je dan een liefdevolle zegening.
Op de momenten waarop je het moeilijk hebt staan ze naast je en vergeet dan niet om ze te vragen je te helpen.
 
Kaart van vandaag:
Opgestegen meester Amaterasu ( eerdere incarnatie van Kwan Yin)
Laat zien wie je bent. Ze is de oude zonnegodin Shinto
Ze vertelt je dat jij je niet hoeft te verbergen, kom maar uit de schaduw en straal in het licht wat zij op jou schijnt en wees je.
 
 
Energie van 2 november 2014 *47/11/2 Karmische dag
 
Een dag waarop we in een Karmisch meestergetal zitten. We kunnen vandaag even stilstaan bij de levens die we in hebben mogen leiden. Voordat we hier op aarde het leven kwamen leiden wat we nu beleven zijn we al vele malen op aarde geweest.
En op deze dag eren we alle zielen die op aarde zijn geweest en zijn overleden.
Dus de dierbaren uit dit leven, maar is het ook niet een mooi moment om ons eigen voorgaande levens te eren?
Dat is wat je vandaag kan gaan doen, stil staan welke weg je al hebt afgelegd tot je hier bent gekomen.
Dankbaar zijn voor alles wat je hebt meegemaakt want dat maakt je wie je nu bent.
De kaart van de dag is
Opgestegen meester en Egyptische God Osiris
De kaart vertelt de dat je vandaag over de energie van Vader-zoon-Echtgenoot-broer mag stilstaan
Wat vertellen deze mannen in jouw leven over de energie en wijsheid die ze brengen? Wat kunnen ze je leren en wat heb je van ze geleerd. Welke wijsheid heeft vaderlijke kracht nodig of waar heb jij een broer voor nodig om je achter te schuilen?
En ben je als echtgenoot de ondersteuning voor je partner?
 
Lees ook nog even het stukje bij de Novemberblog en het ritueeltje wat ik daar verteld heb.
 
Energie van 3 november 2014 *48/12/3
 
Heerlijke werkzame dag, een dag om veel te doen, het fundament versterken en voelen dat je kracht vanuit jezelf en al je vorige levens verbonden is.
Jij kunt zijn wie je bent door de dingen die je doet, en denk eraan dat wanneer je creatief bezig bent je altijd geholpen wordt door de kracht van boven. In welke creatie dan ook, boekhouden, schrijven, schilderen, gras maaien ga zo maar door.
De opgestegen meester van vandaag is Paul de Venetiaan
Hij helpt je jouw emoties in creatie te brengen op de manier die bij jou past.
 
Energie van 4 november 2014 *49/13/4
 
Karmische dag, wellicht heb je de reeks gezien, in het begin van de maand hebben we 2 karmische dagen achter elkaar, ze volgen elkaar op en daarmee vormen ze een balans, ze ondersteunen de processen die belangrijk zijn in jou leven.
Je kunt er niet onderuit je moet er door heen. Maar elke keer op de karmische dagen kan je een nieuwe kans krijgen om een probleem op te lossen en nieuwe ruimte te maken voor nieuwe energie.
Je kunt het zien als een energetische schoonmaak, deze dag zorgt voor oude patronen die los kunnen komen en mogen verdwijnen, voorgoed.
Het is de dag van het absoluut einde van bepaalde zaken waarmee een nieuwe opening wordt gemaakt naar nieuwe mogelijkheden. Soms kan je ze gelijk zien en ervaren en soms moet je geduld hebben tot het de ware aard van de oplossing laat zien.
We zijn de 4 van fundament en stabiliteit dus daarin kan je ook zoeken wanneer er een nieuw fundament gebouwd moet worden maar soms ( door de 11 ) moet je daar eerst een moeilijke stap voor nemen. Maar komt het samen dan zal de uitwerking datgene zijn wat voor de toekomst het beste is.
Kaart van de dag
Oude tovenaar Merlijn, hij heeft je een energie heling, en kan helen dat wat nu klaar is voor transformatie.
 
Energie van 5 november 2014 *50/5
 
Een drukke dag, een dag die begint en eindigt met de 5 en daarmee een snelheid in gang zet die je soms even niet bij kan houden. Kinderen kunnen druk zijn en aandacht vragen. Het is belangrijk om de ochtend te beginnen met een goede start.
Je zit aan de rand van je bed, en je voeten staan in verbinding met de vloer.
Sluit even je ogen en vraag moeder aarde om zich met jou te verbinden.
Moeder aarde verbindt jou energie met die van mij
Je voelt hoe ze je voeten vastpakt en je laat aarden in haar schoot.
 
Om de energie aan te kunnen is het belangrijk om veel water te drinken
De kaart van vandaag is opgestegen meester godin Oshun
Door water zorg je voor doorstroming, en als de energie kan stromen, kan je de druk aan die er van buiten op je gelegd wordt. En door water te drinken verdwijnen negatieve energieën en komen er nieuwe impulsen op de plek waar ze in jou cellen moeten zijn.
 
Energie van 6 november 2014 *51/6
 
Een dag voor zorg gezin en gezondheid,
Het is belangrijk om vandaag te kijken wat jij of je gezin nodig heeft.
Er gebeuren zaken die ten goede zijn voor jouw energie, voor jezelf, voor je gezin.
We vieren vandaag de Samhain volle maan, alles komt tot de volheid van het bestaan en vanaf vandaag kunnen we ook ander weer verwachten. De veranderingen van het seizoen gaan nu merkbaar worden en we kunnen genieten van een koude witte maan.
Heerlijk om in het maanlicht te staan en jezelf te baden in het zuiverende licht van de mooie witte dame. Kan jij de lampjes zien die schitteren tussen de wolken door? Kijk eens naar de grote uitspanning en let op alle boodschappen die de sterren je geven.
Niet alleen stenen laden zich op bij de volle maan maar ook wij mensen kunnen de maan vragen onze energie vol te laden met de kracht en zuiverheid van dit mooie hemellichaam.
 
Kaart van de dag is de Hindoe God Visnoe
Visnoe brengt harmonie en balans en zorgt voor de wereld, vertrouw op hem dat jouw wereld goed in harmonie en balans is en vraag hem om jouw vertrouwen daarin te laten groeien.
Geniet van de prachtige volle maan energie.
 
 Klaske Goedhart
31-10-2014

Krachtstok of toverstaf maken
Krachtstok of toverstaf maken
€149,99
November energie
Energie van november
November is de elfde maand en hier mee het meestergetal in het jaar, dat is ook niet zo vreemd dat juist deze maand een speciale trilling heeft.
De maand november is de meest lastige maand van allemaal. De vakanties zijn in augustus en september geweest, het normale leven begon in oktober en pas na de herfst vakantie hebben we ons ritme weer een beetje terug en dan begint november.
We komen er niet onderuit dat we al richting de donkere dagen gaan, we beseffen dat de tijd met alle verplichtingen aankomt en we worden eigenlijk in energie steeds meer vermoeid.
 
November is de grijze maand, de dagen zijn kort, de nachten zijn lang. We steken kaarsjes aan en we willen ons huis knus maken maar nog niet zo knus dat we al denken dat kerst al in de verte aankomt.
We hebben bijzonder mooi weer en de lucht is helder en fris maar niet koud, november is een maand waarin je alle mogelijkheden nog hebt.
Het kan vriezen en het kan zoals vandaag een heerlijke temperatuur hebben.
 
Maar hoe meer de maand vordert des te meer merk je dat de tijd naar de donkerste dagen echt gekomen is en het kouder en guurder wordt.
In november kunnen de luchten grijs zijn en er zijn dagen waarop we niet eens merken dat het echt dag is maar meer een schemerachtige dag met en mystieke uitstraling.
Of zoals de pessimist zou zeggen een gewone grijze deprimerende dag.
En de optimist zegt, wat een knusse dag, een dag om de hele dag ons te verheugen op thuis kaarsjes eten wijntje theetje heerlijk.
 
November is de maand waarin we rust kunnen vinden als we het kunnen zien, er hoeft even niks, geen feestdagen, geen drukke werkzaamheden om het huis want de winter komt eraan.
November mag en hoeft nog niks.
Je kunt met een kopje thee op de bank bedenken wat jij in december aan versieringen wilt doen en of je dat wilt.
Je kunt bedenken hoe je oud en nieuw viert en of je echt kerst met familie wil doorbrengen of dat je lekker met je eigen gezin of man/vrouw uit eten gaat.
Ik wil juist niet met kerst uit eten, al die drukte in de restaurants en de kinderen die braaf en lief aan tafel zitten en keurig wachten tot ze eten krijgen en heel lief en braaf zitten tot het helemaal klaar is ( hahahaha) tja die tijd hebben we gehad, we blijven heerlijk thuis met fijn samen zijn.
 
En het liefst droog brood eten en niet teveel!
Nee, geen droog brood maar geen overdaad aan eten, gewoon lekker en niet teveel.
 
Om te vieren wat we met het Yule feest of kerst vieren is het nodig dat we eerst door de november maand heen komen, zodat we des te meer ervaren hoe fijn het is dat het licht weer terug komt naar het noordelijk halfrond.
Soms mis je pas iets wanneer het weg is en waardeer je het als het dan weer terug komt.
 
Dat is ook met november zo en je kunt de energie van november gebruiken om te kijken wat voor jou belangrijk is en je rust te nemen. Want doordat het donkerder is zal het ook in jouw lichaam en geest de natuurlijke rust groeien. Mocht je geen gehoor geven aan die aandrang om het rustiger aan te doen dan zal je nog meer vermoeid voelen en roei je tegen de energie in.
 
1 november wordt het Allerheiligen gevierd, we zijn dan bewust van onze helpers die al eerder op de aarde hun leven hebben geleid en ons met raad en daad bijstaan vanuit gene zijde.
We kunnen nu dieper contact krijgen met onze spirits en we mogen onze dankbaarheid aan hen tonen.
We steken een kaarsje Aan de heiligen die ons helpen en we kunnen ervaren dat door de sluiers van de dimensies ze net zo ver van ons vandaan zijn als dat we dat soms ervaren.
 
Op 2 november vieren we Allerzielen, we herdenken alle overleden mensen die niet meer bij ons zijn en in sommige landen de mensen die zelfs al eeuwen geleden overleden zijn.
Als je nu een aanhanger bent van de reïncarnatie filosofie dan kan je bedenken dat jij jouw leven van vroeger herdenkt.
En zonder die levens zou je niet zijn wie je nu in dit leven bent.
Dus daarmee ben je ook dankbaar aan de levens die je eerder al hebt mogen leven hierop aarde.
 
Op deze dag kan je alle overleden mensen herdenken, en iedere overleden ziel een lichtje sturen in de duisternis.
Sommige zielen hebben een lichtje nodig om het pad naar de hemel te vinden en als wij met ons allen zondag een kaars branden, het liefst een witte, dan kunnen wij zo een warme liefdevolle weg laten zien aan hen die de hemel nog niet gevonden hebben.
 
Het is een mooie zondag waarop we dit met ons allen kunnen doen.
Doe je mee en maken we november zo een beetje lichter dan de grijze donkere maand die het meestal is?
 
Klaske Goedhart
Lumeria
 
 
 

Zwarte kaarsen - beloftes en bezweringen opheffen
Zwarte kaarsen - beloftes en bezweringen opheffen
€9,99
Zuiverings olie
Zuiverings olie
€14,99Ik wil jullie graag bedanken voor jullie interesse en aanmelding voor de nieuwsbrief

En als dank het Zorgen verdwijn ritueel:

Ritueel
Zorgen laten verdwijnen
 
Schrijf met een stift
Op de kaars
 
“Zorgen verdwijn”
“Plezier Verschijn”
 
op een Paarse Kaars
 
Bedenk waarom jij je zorgen maakt,
Al eens gevlogen?
Hoog in de lucht?
Bedenk maar eens dat je vliegt
Net als de bellen als je bellen blaast
 
Je zorgen zijn in de lucht verdwenen
Je hebt ze meegegeven
En je kunt ze altijd nog meegeven
 
Ga zitten kijk naar de vlam van de kaars
Bedenk welke zorgen je hebt
En realiseer je dat de vlam van de kaars ze kan omzetten
Naar positieve krachtige emoties
Waardoor jij weer zicht krijgt op een toekomst met
Plezier
Weg van de zorgen, de stres en onvermogen
Maar met oplossingen, acties en nieuwe energie.
 
Als extra kun je buiten gaan bellen blazen en feitelijk zien
dat met iedere bel je zorgen naar de hemel gestuurd worden.
 
En daarna niet afwachten maar de draad oppakken
En ervoor zorg dragen dat alleen positieve
Gedachten en acties in jouw leven plaats vinden.
 
Veel plezier met het doen van dit ritueel. 
Klaske Goedhart
Praktijk Lumeria
Alle bedragen zijn inclusief BTW