Logo
Welkom allemaal 

Elke week krijgen jullie een speciaal week overzicht met een klein ritueel erbij.
En elke maand zal ik ook leuke artikelen schrijven.

Veel plezier met het lezen en elke dag vind je de foto van de kaart op de Website onder dag energie.
Fijne week
Blessings Klaske Goedhart
Lumeria

 
Energie week overzicht
Energie van 7 november tot en met 13 november
De grijze dagen beginnen nu echt merkbaar te zijn.
Gisteravond konden we heerlijk genieten van de volle maan, en toen ze opkwam was ze prachtig oranje van kleur. Doordat het de eerste wintermaan is kan je ook duidelijk merken dat de maan naarmate ze hoger aan de hemel komt te staan kouder en witter en helderder schijnt.
Heerlijk!
Onder het schijnsel van de volle maan schrijf ik nu de week energie, de komende week zal dan ook in het teken staan van de afnemende maan.
We zitten in de numerologische 5 trilling, elke maand beginnen we met een 3 en later in het jaar met de 4 trilling.
Dat betekent dat je 10 dagen hebt die beginnen met de 3-4-5 -6 of 7. We zitten vanaf woensdag in de 5 trilling de dagen 50-59 ende energie die daarbij hoort.
Elke maand is deze trilling de meest energierijke en zeker met volle maan zorgt het voor veel onrust.
Het kan je zoveel energie geven dat je er moe van wordt.
Tevens zijn de afgelopen week veel zonnevlammen geweest en dat betekend ook dat de energie heftig is. Zie hiervoor de zonnevlammen blog.
De 5 trilling is in de numerologie het centrum, stel je een karrenwiel voor, de as in het midden en de spijlen naar de buitenrand, daarna het wiel zodat het rad kan draaien.
De energie van de vijf, is dat jij uit je centrum mag komen, langs de wegen van je ziel naar de randen van het leven de weg volgen dat het pad je biedt.
En het belangrijkste is dat je weer terug komt in de kracht van je ziel, de as waarin je leven draait.
Elke maand hebben we 10 dagen waarin we bewust als ziel met de energie mee kunnen gaan en sneller en beter kunnen meedraaien in het spel van het leven.
In deze dagen gebeurt er van alles, en in snelheid.
Soms kunnen we het gevoel hebben dat het allemaal een rollercoaster is waarin we zitten en we er niet meer uit kunnen. Als het je teveel is dan kan je de rust bewaren door de natuur in te gaan, de natuur is de katalysator van energie en kan de energie weer terug brengen naar jouw eigen tempo.
Je zegt, als je tempo te hoog is,
 ”moeder aarde, breng me terug naar mijn eigen tempo, mijn kracht en mijn macht. Ik loop in het leven mijn snelheid en het wiel draait nu te snel. Breng me terug naar de vaste grond van uw aarde en help me het tempo in balans te brengen”.
Soms heb je even een versnelling van tempo nodig, dan vertellen jouw gidsen je dat je door moet lopen, kom op, even een stapje sneller, je kunt het wel, je moet het alleen even ervaren.
 
Deze trilling bied je de kans om samen met je gidsen te proberen sneller te lopen, en weet je na de 10 dagen komen altijd 10 nieuwe dagen, alleen als je gaat ervaren hoe nuttig deze snelle dagen zijn weet je ook dat ze datgene brengen wat jij nodig bent in de andere dagen met andere trilling.
 
Hou je vast, en vlieg mee.
 
Deze week gaan we de inner child kaarten trekken, november is een beetje sprookjes maand, de schemering brengt dat we knus bijelkaar gaan zitten en de donker wordende dagen brengen ons een beetje mystiek. Daarom deze week de innerchild kaarten en die kan je ook op de Lumeriasmagischewereld bestellen vrij van verzendkosten en deze week krijg je een magisch armbandje bij je kaartenset.
 
www.lumeriasmagischewereld.nl
 
Energie van dag tot dag
 
Energie van vrijdag 7 november 2014
07-11-2014 *52/7
Welke kracht brengt jou je balans terug? Hoe kan jij geestelijk en emotioneel je kracht vinden door je innerlijke zelf weer terug te brengen naar je werkelijke zelf.
Vandaag kan een dag zijn met hoofdpijn, met een gevoel dat je het allemaal even niet meer aankan en geestelijk vast zit.
Deze dag is bedoeld om jou te laten bedenken dat jouw kracht in jezelf zit en dat jij degene bent die vanuit de as van je bestaan het wiel daar heen stuurt waar jij gelukkig van wordt.
 
Kaart van de dag
Kind van de zwaarden – Sprookje van Pinokkio
Het kind van de zwaarden vraagt u de kracht van de waarheid in uw leven te onderzoeken. Hoe eerlijk bent u? Maak schoon schip met alle oude patronen en van liegen, bedriegen en zelfmisleiding.
Kijk in de spiegel naar uzelf en naar uw heel eigen gezicht. Wees niet meer de marionet maar neem het leven in je eigen hand, wordt volgroeid, volwassen en transformeer.
 
 
Energie van zaterdag 8 november 2014
08-11-2014 *53/8Vandaag kan je de kracht voelen waar je aan gewerkt hebt, de maan is afnemend en we kunnen weer uit de volheid van de energie teruggaan naar wie we zijn.
We kunnen weer een beetje beter ademhalen en de rust vinden die we nodig zijn om de geleerde lessen te integreren in ons hele systeem.
Vandaag op deze zaterdag is het een mooie dag om eens lekker te klussen, actie te ondernemen in praktische zaken die afgehandeld moeten worden.
 
Kaart van vandaag
Zoeker van de kristallen
De lafhartige leeuw herinnert u eraan dat u de kracht in uzelf op een vriendelijke manier tot uiting kan brengen, vol passie maar met de kracht die jouw ziel een ware spiegel laat zien van wie jij bent.
Waar heb jij de moed voor nodig om de weg te vinden buiten jouw eigen vertrouwde basis? Transformeer en help Dorothy de weg naar huis terug te vinden.
 
 
Energie van zondag 9 november 2014
09-11-2014 *54/9
Wijsheid en besluiten vandaag. Deze dag is een dag waarop je kunt voelen dat er een fundament gemaakt is in de energie waar je op gesurft hebt. Dit kan in jaren dagen ne maanden zijn, maar vandaag komt het besef dat je het kan! Voltooiing van levens lessen en op het einde van een cyclus aankomen en zien dat je bent wel even rust mag nemen. Je mag genieten van al jouw bereikte resultaten.
Kaart van de dag
Beschermengel kaart nummer 14
De beschermengel draagt een rol in haar hand, alsof ze je een oorkonde geeft en een witte roos als teken van emotionele kracht in haar hand. Genoeglijk en blij kijkt ze naar de kinderen die lezen in het bloeiende gras en het is waarlijk een gezegend geheel.
Voel je gezegend op deze bijzondere dag en eer de krachten die je helpen om datgene te bereiken wat je vandaag mag vieren. En na deze dag weer opnieuw op reis gaan door het leven met hernieuwde wijsheid en kracht.
 
 
Energie van 10 november 2014
10-11-2014 *55/10/1
Meestergetaldag, een dag waarop het druk kan zijn en alles voelt alsof het op jouw schouders beland. Deze dag luidt een nieuwe start in, een nieuw pad wat je gaat bewandelen en je wordt als een raket afgeschoten in de nieuwe energie. Je mag wakker worden, de engelen vertellen je dat het weekend heerlijk was, gevierde wijsheid en kracht maar na een afronding staat de volgende reis in je leven alweer te wachten. Wees er ook blij mee want zo krijg je nieuwe kansen en mogelijkheden op je pad.
Deze dag mag je veel doen, weel werk verrichten en als je in een negatieve spiraal zit kan het voelen alsof je het allemaal alleen moet doen.
Maar ik verzeker je niks is minder waar, als het moeilijk is staan je gidsen en engelen zo dicht bij dat je ze echt niet meer voelt en waarneemt maar ze het pad voor je effenen allen moet je nog wel jouw energie doorstaan om te leren waar je wijzer van wordt.
Kaart van de dag
13 Doorndoosje,
Waar wordt jij wakker van? Wacht je op je prins op het witte paard of slaap je de dag voorbij. Wees niet bang om wakker te worden, de wereld is mooi en na een eindeloze slaap is de wereld nog mooier dan je ooit had verwacht.
 
Heb je nog een sprookjesboek, lees dan het sprookje maar eens.
 
Energie van dinsdag 11 november 2014
11-11-2014 *56/11
Ultiem meestergetaldag 3 keer de 11 balans leren balanceren in de wereld energie.
Wat een krachtige dag!
Vandaag s een mooie dag voor een wereld meditatie, maar hoe krijgen we de rest van de wereld bevolking zover?
Door zelf een start te maken? Ik zal een evenement aanmaken voor wereld meditatie op deze dag.
Doormiddel van magische kristallen kunnen we moeder aarde eren in een beeldende meditatie tot heling van de aarde en de kosmos.
Ik zal voor dinsdag een mooie meditatie maken en als het kan opnemen.
Wees wel een beetje lief voor jezelf vandaag en laat je zorgen los, het is allemaal goed.
Ga met de kinderen St-Maarten lopen of steek allemaal kaarsjes aan om de duisternis te overwinnen en de warmte van de lichtjes als zoete vruchtjes de atmosfeer in te laten gaan.
 
Kaart van de dag Beschermer van de kristallen
Gaia, wereld aarde en engel van onze planeet.
Op deze kaart houdt Gaia de wereld bol in haar handen, en straalt warmte en koestering uit. Zij biedt ons de wijsheid van tijd, en herinnert ons eraan dat er seizoenen zijn voor ieder plan, een zinvolle cyclus voor alle transformaties op aarde en van de Aarde. Dank uw ouders en verwanten die u grootbrachten, en de oudere mensen die u inspireerden met hun visioenen van hoop en van overwinning van de menselijke geest.
 
Energie van woensdag 12 november 2014
12-11-2014 *57/12/3
Een mentaal krachtig dagje, we testen onze geestelijke vermogens door creatief bezig te zijn.
We zijn bezig met onze ontwikkeling en hierin krijgen we momenten waarop we dieper in kunnen gaan op deze energie. Deze woensdag is een leuke dag om iets creatiefs te doen waar je ook echt wat van leert, met de kinderen naar een leuk infocentrum om iets te leren over techniek of natuur.
Of zelf een leuke les te volgen. Wat wil jij verdiepen in je creatieve kennis?
 
Kaart van vandaag
Zoeker van Zwaarden, de vogelverschrikker uit de tovenaar van OZ
De vogelverschrikker heeft iets onschuldigs en naïef over zich.
Zijn zorgeloosheid en spontane aard herinneren ons aan de dwaas en de hofnar, totdat hij zijn taak volbrengt: hij is de Boze heks te slim af en helpt Dorothy met haar opdracht.
Dan is hij zover dat hij zijn geest kan gebruiken ten dienste van het grote geheel.
Hij groeit over zijn egoïsme heen en komt tot toewijding aan zijn metgezellen. Het verstand van de Vogelverschrikker verandert van een zaadje voor persoonlijke verlichting tot een bloem van goddelijke passie.
De vogelverschrikker vertelt u dat u meer vertrouwen mag hebben in uw eigen mentale vermogens.
Aarzel niet en wees positief. Er zijn altijd gouden kansen voor iemand met wijsheid en een vooruitziende blik.
 
Energie van donderdag 13 november 2014
13-11-2014 *58/13/4
Karmische meestergetaldag
Hoe groot de magie werkt leer je op deze dag, jij alleen bepaalt de magie van de magische momenten op een dag als deze.
Als jij de beslissing neemt dat je er helemaal niks mee kan dan doet het niks, maar als jij beseft dat deze dag een centrum van heilige magische werking is, benut hem dan.
Pak je toverstaf of je kracht stok en als je die niet hebt neem je desnoods een vork in je hand.
Een instrument om de energie de vandaag gewillig is om in jouw wensen te voorzien, een dirigent te zijn. Vandaag kan jij de toverstaf zijn in de energie van je leven, je kunt stralen als een ster aan de hemel en jij bent degene die de energie dirigeert naar de plek waar het thuishoort.
 
Kan jij deze magische kracht aan?


Kaart van de dag is de Tovenaar, we kennen de tovenaar Merlijn, Gandalf en de Hierophant.
Maar ken jij de tovenaar die dit stuk leest?
Deze kaart vertelt je dat jij je eigen schat kan zoeken en vinden, datgene wat jouw kracht versterkt. Merlijn was een tovenaar met kristallen, Gandalf was de tovenaar en leider van zwakkeren en de Hierophant vertelt je dat je in je innerlijk mag zoeken terwijl hij de wacht houdt tot het moment dat jij je eigen innerlijke licht als magische kracht kan laten schijnen.
Je kunt deze dag of dezer dagen een leraar op je pad krijgen die je vertelt, bij de hand neemt en je laat zien hoe jij je magie kan laten groeien, ontwikkelen en laten stralen.
En wees niet bang voor jouw eigen magische krachten, zoek de schat in jouw bestaan.
Begin met het lezen van het boek van Paulo Coelho de Alchemist, ook heel goed als luisterboek!
 
 
Ik wens jullie een magische week toe
BB Klaske Goedhart Lumeria

Krachtstok of toverstaf maken workshop
Krachtstok of toverstaf maken workshop
€149,99
Pendelcursus met het Lumeria pendelwijsheid boek
Pendelcursus met het Lumeria pendelwijsheid boek
€37,50
€30,00
November energie
Energie van november
November is de elfde maand en hier mee het meestergetal in het jaar, dat is ook niet zo vreemd dat juist deze maand een speciale trilling heeft.
De maand november is de meest lastige maand van allemaal. De vakanties zijn in augustus en september geweest, het normale leven begon in oktober en pas na de herfst vakantie hebben we ons ritme weer een beetje terug en dan begint november.
We komen er niet onderuit dat we al richting de donkere dagen gaan, we beseffen dat de tijd met alle verplichtingen aankomt en we worden eigenlijk in energie steeds meer vermoeid.
 
November is de grijze maand, de dagen zijn kort, de nachten zijn lang. We steken kaarsjes aan en we willen ons huis knus maken maar nog niet zo knus dat we al denken dat kerst al in de verte aankomt.
We hebben bijzonder mooi weer en de lucht is helder en fris maar niet koud, november is een maand waarin je alle mogelijkheden nog hebt.
Het kan vriezen en het kan zoals vandaag een heerlijke temperatuur hebben.
 
Maar hoe meer de maand vordert des te meer merk je dat de tijd naar de donkerste dagen echt gekomen is en het kouder en guurder wordt.
In november kunnen de luchten grijs zijn en er zijn dagen waarop we niet eens merken dat het echt dag is maar meer een schemerachtige dag met en mystieke uitstraling.
Of zoals de pessimist zou zeggen een gewone grijze deprimerende dag.
En de optimist zegt, wat een knusse dag, een dag om de hele dag ons te verheugen op thuis kaarsjes eten wijntje theetje heerlijk.
 
November is de maand waarin we rust kunnen vinden als we het kunnen zien, er hoeft even niks, geen feestdagen, geen drukke werkzaamheden om het huis want de winter komt eraan.
November mag en hoeft nog niks.
Je kunt met een kopje thee op de bank bedenken wat jij in december aan versieringen wilt doen en of je dat wilt.
Je kunt bedenken hoe je oud en nieuw viert en of je echt kerst met familie wil doorbrengen of dat je lekker met je eigen gezin of man/vrouw uit eten gaat.
Ik wil juist niet met kerst uit eten, al die drukte in de restaurants en de kinderen die braaf en lief aan tafel zitten en keurig wachten tot ze eten krijgen en heel lief en braaf zitten tot het helemaal klaar is ( hahahaha) tja die tijd hebben we gehad, we blijven heerlijk thuis met fijn samen zijn.
 
En het liefst droog brood eten en niet teveel!
Nee, geen droog brood maar geen overdaad aan eten, gewoon lekker en niet teveel.
 
Om te vieren wat we met het Yule feest of kerst vieren is het nodig dat we eerst door de november maand heen komen, zodat we des te meer ervaren hoe fijn het is dat het licht weer terug komt naar het noordelijk halfrond.
Soms mis je pas iets wanneer het weg is en waardeer je het als het dan weer terug komt.
 
Dat is ook met november zo en je kunt de energie van november gebruiken om te kijken wat voor jou belangrijk is en je rust te nemen. Want doordat het donkerder is zal het ook in jouw lichaam en geest de natuurlijke rust groeien. Mocht je geen gehoor geven aan die aandrang om het rustiger aan te doen dan zal je nog meer vermoeid voelen en roei je tegen de energie in.
 
1 november wordt het Allerheiligen gevierd, we zijn dan bewust van onze helpers die al eerder op de aarde hun leven hebben geleid en ons met raad en daad bijstaan vanuit gene zijde.
We kunnen nu dieper contact krijgen met onze spirits en we mogen onze dankbaarheid aan hen tonen.
We steken een kaarsje Aan de heiligen die ons helpen en we kunnen ervaren dat door de sluiers van de dimensies ze net zo ver van ons vandaan zijn als dat we dat soms ervaren.
 
Op 2 november vieren we Allerzielen, we herdenken alle overleden mensen die niet meer bij ons zijn en in sommige landen de mensen die zelfs al eeuwen geleden overleden zijn.
Als je nu een aanhanger bent van de reïncarnatie filosofie dan kan je bedenken dat jij jouw leven van vroeger herdenkt.
En zonder die levens zou je niet zijn wie je nu in dit leven bent.
Dus daarmee ben je ook dankbaar aan de levens die je eerder al hebt mogen leven hierop aarde.
 
Op deze dag kan je alle overleden mensen herdenken, en iedere overleden ziel een lichtje sturen in de duisternis.
Sommige zielen hebben een lichtje nodig om het pad naar de hemel te vinden en als wij met ons allen zondag een kaars branden, het liefst een witte, dan kunnen wij zo een warme liefdevolle weg laten zien aan hen die de hemel nog niet gevonden hebben.
 
Het is een mooie zondag waarop we dit met ons allen kunnen doen.
Doe je mee en maken we november zo een beetje lichter dan de grijze donkere maand die het meestal is?
 
Klaske Goedhart
Lumeria
 
 
 

Zuiverings olie
Zuiverings olie
€14,99MAANSTOK Maken
 
 
Eerst is het belangrijk om een goede stok te vinden, hiervoor heb je een levende tak van een wilg nodig.
Je vraagt de boom of je van haar een tak mag nemen voor je maanstok.
Deze tak moet je als hij nog vers is schillen, je neemt een scherp mesje en schilt de bast van het hout en je ziet de maagdelijke witte kleur te voorschijnkomen.
Voel de kracht van de stok en de energie die het aan je geeft.
Ook hier is balans want zowel jij als de stok geven energie aan elkaar en worden een eenheid.
Nu kerf je 29 inkepingen in de stok, vaak lukt dat het beste met een stanley mesje. Nu kies je een paar kleuren uit bv 3 groen blauw en geel en verft de inkepingen. De middelste 3 inkepingen zijn voor de volle maan en de dag ervoor en de dag erna. Dan kun je de groene kleur voor de wassende en afnemende maan gebruiken en de blauwe kleur voor de nieuwe maan.
Of op de manier die bij jou past.
Tot slot neem je een touwtje een mooi gekleurd lintje of garen en maakt een lusje om de inkepingen van de stok, nu kun je beginnen bij de nieuwe maan en plaats je elke dag dat de maan groeit het lintje een inkeping verder.
Nu maak je een makkelijke verbinding met moeder aarde en met de maan.
 
Praktijk Lumeria
Alle bedragen zijn inclusief BTW