Logo
Welkom allemaal 

Energie van 11 tot en met 17 december 2014
Komende week heb ik gekozen voor het Maria Magdalena kaartenset, de vrouw die zo verkeerd begrepen is en daarom een voorbeeld en inspirator voor vele vrouwen.
Het zijn bijzonder mooie kaarten.
We gaan deze week verder afdalen in de laatste nieuwe maan van het jaar, de vroegste zonsondergang en de donkerste dagen van het jaar. De zin reist steeds dieper af naar het zuidelijke halfrond en neemt stapje voor stapje haar warmte en haar ligt mee.
Nu is het de bedoeling dat je in het diepst van je ziel de oplossing gaat vinden, nu komen inzichten en mogelijkheden op je pad waar je het niet verwacht had, en je mag moe zijn, je mag de duisternis koesteren. Want als de duisternis groeit dan zal het licht nabij zijn.
In iedere jaar cyclus maar ook in het leven van alledag.
Op het moment dat je denkt dat het allemaal moeilijker is dan je aankan zal er een nieuwe mogelijkheid ontstaan en wordt je op een manier geholpen waarvan je niet het inzicht had dat het mogelijk zou zijn.
Alles is goed, aartsengel Jeremiël helpt je om door de blokkades en moeilijkheden te komen, en je het pad te wijzen naar het licht.
Je hoeft het echt niet alleen te doen, we vieren met kerst de geboorte van Jezus, de brenger van het licht en de onvoorwaardelijke kracht van liefde, het Christus bewustzijn.
 
Daarom deze week de kaarten van Maria Magdalena, tijdens haar leven de echtgenote en draagster van het heilig hart samen met Meester Jezus. Zij zijn de bezieling van het heilig huwelijk en de belofte aan de mensheid en de aarde dat we eens in liefde en harmonie mogen en kunnen samen leven.
 
In je donkerste uur sta jij samen met jouw spirits en de heiligen van het licht om de dageraad weer te ontmoeten, de dauw druppels geven je nieuw leven en al zijn ze nu koud en bevroren ook zij overwinnen het donkerste uur.
 
Nu over naar de energie van dag tot dag.
Een extra energie bericht zal ik geven wanneer bekend word dat er zich bijzondere omstandigheden hebben voorgedaan zoals een zonnestorm of zonnevlam die de laatste tijd ons veel geplaagd hebben.
 
 
Lumeria’s Energie van Donderdag 11 december 2014
11-12-2014 *57/12/3
De dag geeft je energie, geestelijk inzicht. Door goede communicatie zal je bereiken wat jouw doel is, al heb je het al een tijd geleden gevraagd je wensen komen nu wel uit.
Het is een GAP dag in de Maya kalende een dag waarop de energie jouw gunstig is gezind om je verder te ontwikkelen, de komende 8 dagen zijn nog GAP dagen en daarin kan je als een spiegel gewezen worden op datgene wat jouw wens is.
Wat is het dat jij wilt bereiken in dit leven, deze maand of dit jaar?
Het helpt om een mooie mandala tekening te maken en je wensen als een plaatje voor je te gaan zien.
 
Kaart van de dag
Mirakels, Als jij bedenkt dat jij een mirakel, een wonder nodig bent dan zal het plaatsvinden
 
Lumeria’s Energie van vrijdag 12 december 2014
12-12-2014 *58/13/4
Karmische dag, waar heb jij je kracht voor nodig, en wat kan jij achterlaten.
Deze dag is een mooie dag om een bevrijdingsritueel te doen.
Maak je vuur korf of vuurpot klaar met witte salie en kruiden en schrijf eens in korte termen op wat jij achter je wilt laten. Welke energie, emotie, angsten of praktische zaken zoals geldzorgen hoef je niet meer bij je te dragen? Schrijf ze op en in de nieuwsbrief staat een speciaal ritueeltje wat je kunt opzeggen om nog meer kracht bij de het verbranden van het briefje te geven.
 
Vandaag is de laatste dag dat je deze emoties met je mee hoeft te dragen, laat ze los, raak ze kwijt en begin opnieuw
 
Kaart van de dag:
Kleine kinderen, als je alle bagage kwijt bent kan je weer als een kind kijken naar de nieuwe energie en kan je helder en vrij denken.
 
Lumeria’s energie van zaterdag 13 december 2014
13-12-2014 *59/14/5
De dag waarop we de zonsondergang het vroegste zien intreden.
De dag is kort, de lampjes van de kerstboom mogen echt de hele dag aan, laten we genieten van de bijzondere tijd.
We kunnen even lekker weggaan, even op stap, de energie tot je nemen door even ergens heen te gaan waar we met velen zijn. even shoppen, een bioscoop of gewoon een wellness dagje.
Zoek de kracht van je medemens op en geniet van elkaar.
Steek warme kaarsen aan om het licht te herinneren dat ze terug mag komen.
 
Kaart van de dag
Aanvaarding, na de bevrijding komt de aanvaarding van alles wat er in en om je heen gebeurt.
Rust kan pas groeien wanneer je aanvaardt dat het leven is zoals het komt.
Wees gerust altijd komt de oplossing en zal je hulp krijgen van de mensen en de spirits die jou omringen.
 
Lumeria’s energie van zondag 14 december 2014
14-12-2014 *60/6
Och, wat fijn we zijn door de moeilijke 5 cyclus heen en de rest van de maand zal er liefde, gezelligheid heersen met hier en daar een dag om je wakker te houden, alert te zijn om de uitdagingen die je elke dag mag ervaren.
Een gezellige dag, zondag een dag om met jouw familie te zijn, om te ervaren wat het is om gelukkig te zijn. Een dag om te genieten.
 
Kaart van de dag
Maria Magdalena, laat deze vrouw jouw voorbeeld zijn dat ondanks de verloochening van haar gezin, de ontkenning van haar huiselijke bestaan als vrouw van Jezus en moeder van zijn kinderen ze altijd een liefdevolle zorgzame moeder is geweest. Erken je gezin en de behoefte om samen te zijn.
 
Lumeria’s energie van maandag 15 december 2014
15-12-2014 *61/7
Een 7 dag geeft aan dat het een spirituele, geestelijke dag is, een dag om na te denken, of als je te gezellig feest gevierd hebt zal je daarvan vandaag de verstoorde balans voelen.
Op deze dag kan je als je wel de balans hebt, heerlijk genieten van een boek, maar het is maandag en nog even en het is kerst vakantie dus er moet deze week van alles gebeuren en dat gaan we vandaag in volle vaart beleven.
Vol goede moed aan de week beginnen en tijd nemen om een rustig kopje thee te gaan drinken.
 
Kaart van de dag
Beslissing, neem vandaag de beslissingen wat je voor je kerstdiner gaat koken, welke kleding je aantrekt en hoe je het verder gaat doen.
Als je dat gedaan hebt kan je rustig verder bouwen aan feestelijke inspiraties.
Ook kunnen er beslissingen nodig zijn die jouw aandacht nodig hebben.
 
Lumeria’s energie van dinsdag 16 december 2014
16-12-2014 *62/8
Heerlijke dag voor balans kracht en mooie liefdevolle momenten. Wat brengt jou in je kracht? Wat heb je nodig om je balans te vinden. Maak je niet druk, elke dag kan je nog beter inzicht krijgen datgene wat jouw kracht echte power maakt.
 
Kaart van de dag
Verrijzenis, wat heb jij nodig om te beseffen dat jij een licht bent dat mag gaan schijnen?
 
 
Lumeria’s energie van woensdag 17-12-2014
17-12-2014 *63/9
Einde van een cyclus, we kunnen nu echt de diepte voelen van de kracht die wel hebben opgedaan en waarvan de wijsheid mogen ervaren.  Kijk eens naar het afgelopen jaar welke wijsheden heb je opgedaan? Welke stappen heb je mogen nemen, en wat heb je aan je lijstje met ervaringen mogen toevoegen? Een mooie dag om je huis lekker schoon te maken, nieuwe maan en schoon beginnen.
Een de laatste dagen van het oude jaar.
 
Kaart van de dag
Liefde, alles wat er is heet liefde, alle moeilijke momenten en alle mooie momenten worden omarmd met liefde. Geef jezelf vandaag liefde en steek een kaars aan voor alle andere mensen, waar je van houd, juist vaan je niet van houd en alle mensen die je niet kent. Vraag Maria Magdalena de liefde te brengen naar alle harten van de wereld.
 

Fijne week
Blessings Klaske Goedhart
Lumeria

 
Energie week overzicht
Bevrijdings ritueel

Bevrijdings ritueel
 
Zorg voor een rustig moment waarop je alle aandacht kan besteden aan het ritueel.
Zet een kandelaar, lucifers en een lekkere wierook klaar.
Wierook mag hoeft niet geeft wel een extra werking bv Witte salie of AE Michael wierook
Vloeken opheffen en oude geloften opheffen zoals de gelofte van armoede of kuisheid
Het kan een bevrijdende werking hebben omdat zo’n gelofte ieder leven met je mee gaat totdat je deze hebt gelofte hebt onderbroken.
 
Ga zitten en doe een aantal druppen olie in je handen
Wrijf deze helemaal in jouw energie, ook in je aura
En zeg de volgende spreuk:
*
Alle geloften en beloften
 in welk leven ook gedaan
Lossen nu op en hebben
Invloed verloren
Ik ben vrij van vloeken en bezweringen
Ik leef in zuivere en goede energie
 en deel deze met de wereld
*
Alle negatieve entiteiten
Alle negatieve invloeden
Verdwijn uit mijn huis
Verdwijn uit mijn leven
Laat zuiverheid en harmonie
Zegevieren en mij verblijden
*
Dank u gidsen en engelen
voor uw bescherming en ondersteuning
Blijf bij me voor nu en altijd
Amen
*
Brand eventueel een zwarte kaars om negativiteit los te laten
 een witte kaars van zuiverheid
*
Bevrijdings olie * te koop bij Lumeria
http://www.lumeriawinkel.nl/-Bevrijdings-olie-vrij-zijn-van-vloeken-en-beloftes

Iedereen die het besteld ontvangt ook een setje aroma bon bon gratis.
 
Praktijk Lumeria
www.lumeriawinkel.nl
 

Krachtstok of toverstaf maken Krachtstok of toverstaf maken
Je bent dan alleen met mij een hele dag heerlijk bezig om je eigen kracht stok te maken. Je mag me dan ook van alles vragen, we leggen een kaart en ik leg je uit over de kracht van jouw energie. Missc...

€ 149,99
per stuk
december energie
Energie van november
November is de elfde maand en hier mee het meestergetal in het jaar, dat is ook niet zo vreemd dat juist deze maand een speciale trilling heeft.
De maand november is de meest lastige maand van allemaal. De vakanties zijn in augustus en september geweest, het normale leven begon in oktober en pas na de herfst vakantie hebben we ons ritme weer een beetje terug en dan begint november.
We komen er niet onderuit dat we al richting de donkere dagen gaan, we beseffen dat de tijd met alle verplichtingen aankomt en we worden eigenlijk in energie steeds meer vermoeid.
 
November is de grijze maand, de dagen zijn kort, de nachten zijn lang. We steken kaarsjes aan en we willen ons huis knus maken maar nog niet zo knus dat we al denken dat kerst al in de verte aankomt.
We hebben bijzonder mooi weer en de lucht is helder en fris maar niet koud, november is een maand waarin je alle mogelijkheden nog hebt.
Het kan vriezen en het kan zoals vandaag een heerlijke temperatuur hebben.
 
Maar hoe meer de maand vordert des te meer merk je dat de tijd naar de donkerste dagen echt gekomen is en het kouder en guurder wordt.
In november kunnen de luchten grijs zijn en er zijn dagen waarop we niet eens merken dat het echt dag is maar meer een schemerachtige dag met en mystieke uitstraling.
Of zoals de pessimist zou zeggen een gewone grijze deprimerende dag.
En de optimist zegt, wat een knusse dag, een dag om de hele dag ons te verheugen op thuis kaarsjes eten wijntje theetje heerlijk.
 
November is de maand waarin we rust kunnen vinden als we het kunnen zien, er hoeft even niks, geen feestdagen, geen drukke werkzaamheden om het huis want de winter komt eraan.
November mag en hoeft nog niks.
Je kunt met een kopje thee op de bank bedenken wat jij in december aan versieringen wilt doen en of je dat wilt.
Je kunt bedenken hoe je oud en nieuw viert en of je echt kerst met familie wil doorbrengen of dat je lekker met je eigen gezin of man/vrouw uit eten gaat.
Ik wil juist niet met kerst uit eten, al die drukte in de restaurants en de kinderen die braaf en lief aan tafel zitten en keurig wachten tot ze eten krijgen en heel lief en braaf zitten tot het helemaal klaar is ( hahahaha) tja die tijd hebben we gehad, we blijven heerlijk thuis met fijn samen zijn.
 
En het liefst droog brood eten en niet teveel!
Nee, geen droog brood maar geen overdaad aan eten, gewoon lekker en niet teveel.
 
Om te vieren wat we met het Yule feest of kerst vieren is het nodig dat we eerst door de november maand heen komen, zodat we des te meer ervaren hoe fijn het is dat het licht weer terug komt naar het noordelijk halfrond.
Soms mis je pas iets wanneer het weg is en waardeer je het als het dan weer terug komt.
 
Dat is ook met november zo en je kunt de energie van november gebruiken om te kijken wat voor jou belangrijk is en je rust te nemen. Want doordat het donkerder is zal het ook in jouw lichaam en geest de natuurlijke rust groeien. Mocht je geen gehoor geven aan die aandrang om het rustiger aan te doen dan zal je nog meer vermoeid voelen en roei je tegen de energie in.
 
1 november wordt het Allerheiligen gevierd, we zijn dan bewust van onze helpers die al eerder op de aarde hun leven hebben geleid en ons met raad en daad bijstaan vanuit gene zijde.
We kunnen nu dieper contact krijgen met onze spirits en we mogen onze dankbaarheid aan hen tonen.
We steken een kaarsje Aan de heiligen die ons helpen en we kunnen ervaren dat door de sluiers van de dimensies ze net zo ver van ons vandaan zijn als dat we dat soms ervaren.
 
Op 2 november vieren we Allerzielen, we herdenken alle overleden mensen die niet meer bij ons zijn en in sommige landen de mensen die zelfs al eeuwen geleden overleden zijn.
Als je nu een aanhanger bent van de reïncarnatie filosofie dan kan je bedenken dat jij jouw leven van vroeger herdenkt.
En zonder die levens zou je niet zijn wie je nu in dit leven bent.
Dus daarmee ben je ook dankbaar aan de levens die je eerder al hebt mogen leven hierop aarde.
 
Op deze dag kan je alle overleden mensen herdenken, en iedere overleden ziel een lichtje sturen in de duisternis.
Sommige zielen hebben een lichtje nodig om het pad naar de hemel te vinden en als wij met ons allen zondag een kaars branden, het liefst een witte, dan kunnen wij zo een warme liefdevolle weg laten zien aan hen die de hemel nog niet gevonden hebben.
 
Het is een mooie zondag waarop we dit met ons allen kunnen doen.
Doe je mee en maken we november zo een beetje lichter dan de grijze donkere maand die het meestal is?
 
Klaske Goedhart
Lumeria
 
 
 

Magische heksen olie
Magische heksen olie
€14,99
Krachtstok en toverstaf werkpakket voor thuis
Krachtstok en toverstaf werkpakket voor thuis
€49,95
Element AARDE Krachtstok 35-65 cm
Element AARDE Krachtstok 35-65 cm
€149,99
Welvaart en voorspoed Krachtstok
Welvaart en voorspoed Krachtstok
€149,99


voor leuke veilingen:

https://www.facebook.com/groups/272417019610149/

Ik wens jullie een leuke week en wist je dat alles op deze webshop zonder verzendkosten te bestellen is?
groeten Klaske


 
Alle bedragen zijn inclusief BTW