Logo
Welkom allemaal 
het kan zijn dat je deze mail al hebt ontvangen, 
er zijn zoveel nieuwe inschrijvingen dat ik nu eventjes de mail nogmaals stuur.
ook komend weekend zal ik nog een keer deze mail sturen.
zodat iedereen die zich aanmeld ook deze mail ontvangt.
Bedankt voor jullie aanmelding.
groeten Klaske

Energie van  2015
 
Welkom in het nieuwe jaar, een compleet nieuw jaar voor ons met inzichten, mooie momenten, leer processen en onbekende wegen. Wat het gaat worden weten we nu nog niet, we krijgen aanwijzers wat het kan worden maar alles hangt af van de keuzes die we maken en welke afslag we nemen als we voor de rotonde van keuzes staan.
Jij als mens kan keuzes maken, en jij bent ook verantwoordelijk voor de keuzes die jij maakt. In alles, dus ook wanneer je geen keuze maakt is het jouw beslissing om passief te reageren en niks te doen.
Het is jouw keuze om gelukkig te worden.
Jouw keuze om vrij te zijn en het is jou keuze om in jouw welvarend vermogen te voorzien.
Keuzes om in jouw lichaam te leven het te voeden met eten, drinken en geestelijke voeding zoals het jou goed lijkt.
Keuzes om arm te zijn, ja dat is een keuze! Als jij de keuze maakt dat je in dit jaar alles kan doen wat je wensen zijn dan zal je daar de mogelijkheden voor krijgen. Ongeacht omstandigheden, er is echter een grote MAAR: Je krijgt acties = werk aangeboden en dat moet je aanpakken om te bereiken wat jouw wens is.
Als je passief blijft zitten gebeurt er niks, ik hoor van bepaalde groepen in de maatschappij, “ja, maar dat kan ik niet betalen” Ja, maar dat kan ik nooit op vakantie, een auto of iets anders wat een ander wel heeft.
En als je deze gedachtegang hebt zal je het ook echt niet krijgen.
Als je ziet wat een ander heeft kan dat een voorbeeld voor je zijn in wat jij graag wilt in jou leven, en kan je deze wensen tekenen of op een wensbriefje schrijven en bestellen bij de jouw spirits.
Want als jij niks besteld zal je ook niks krijgen.
 
Ik hoor je denken, moet ik het niet vragen?
Laat me hierover iets uitleggen.
 
Weer kom ik terug op keuzes die jij maakt.
Jij maakt een keuze dat je iets wilt
We nemen werk als voorbeeld.
Jij maakt een keuze dat je leuk werk, met leuke collega’s en waar jij je inkomen goed mee kan verdienen.
Dit is een keuze die je maakt.
Iedereen heeft een spirit naast zich die jouw energie compleet maakt, als jij de keuze maakt om werk te krijgen waarmee je in je behoeften kan voorzien dan zal jouw gids=spirit dit mogelijk maken door op je pad kristallen te planten die je licht geven daar waar jij in actie moet komen om het te realiseren.
 
En dan staat er een advertentie in de krant die je nooit leest maar nu toevallig bij de dokter in de wachtkamer ligt. Je ziet een advertentie van een schoonmaker, genoeg uren dat wel maar jij gaat echt niet schoonmaken! Je kijkt nog eens naar de advertentie, de uren zijn voldoende en de tijden zijn perfect en je kunt in een team werken of zelfstandig.
 Er is een bepaalt gevoel wat je zegt dat je de krant niet moet laten liggen.
Maar je hebt psychologie gestudeerd schoonmaken is niet je hobby.
En toch solliciteer je en je hebt de baan die je leuke vind.
 
Soms moet je accepteren dat het een anders eruit ziet dan je verwacht had.
Waar het omgaat, is dat je blijft dromen, wensen creëren en verantwoordelijkheid neemt voor de keuzes die je maakt.
Ik zie dagelijks de maatschappij veranderen en ben er niet blij mee, we nemen geen verantwoordelijkheid meer voor de daden van onszelf en die van de ander, of die bij onze functie horen. We proberen alles zo goed mogelijk te omzeilen als het om beslissingen gaat, keuzes die gemaakt worden en wachten tot iemand anders de verantwoordelijkheid neemt.
Ik zie bange mensen, mensen die de moed opgeven en mensen die geen echt leven meer leiden.
 
Ik vraag je durf het leven aan, pas wanneer je de diepte ingaat zie je hoe mooi de lagen van het bestaan zijn.
Als je geen dieptepunten meemaakt die je de hoogtepunten niet meer.
 
Je kunt heel stabiel en normaal leven, precies binnen de kaders die men verwacht, maar ik zeg je ga eens iets doen waar jij voor staat, wat in jouw gevoel is en durf de stap te nemen.
 
Heb je een leuke kerst met familie gevierd en wil je dit nog jaren, dan is het prima, maat wat als je liever tocht iets anders doet maar bang bent voor ruzie?
Als mensen jou respecteren en accepteren voor wie je bent zullen ze eerst boos en verdrietig zijn dat de vaste patronen veranderen maar dan zal je merken dat het wel geaccepteerd wordt.
 
Jouw keuze!
Neem verantwoordelijkheid voor jouw keuze
Neem verantwoordelijkheid voor je dromen
Ga wensen, ga je spirits aan het werk zetten en jou helpen naar het geluk wat jij in je leven wilt zien.
 
Maar ook in het dagelijkse bestaan, loop niet weg voor wie je bent, spreek je eens uit en durf je te laten zien.
Zolang je dit met respect voor jezelf en een ander kan doen is er niemand die jou mag en kan verbieden om jezelf te laten groeien in deze wereld.
 
De numerologie per maand voor 2015
 
Januari 01-01-2015 *37/10/1
Tijd voor verandering, wees je eigen pionier en zet de eerste stappen richting jouw geluk.
Wat heb je nodig om vrij te zijn en te doen wat voor jou goed is.
Creatie, geestelijke verdieping en individuele ontwikkeling.
 
Leermomentje, je kunt veel alleen doen maar er zijn momenten waarop je het samenzijn beter kan omarmen. Het vragen om hulp is soms een pioniersstap. Durf jij te vragen om hulp wanneer het zich aandient?
Kaart van januari
Zwaarden 9: ik lig wakker en kan mijn zorgen niet meer overzien, wie helpt mij om licht in de duisternis te scheppen en mijn rust weer te geven.
Je kunt alleen in je donkere hoekje blijven zitten en je hoofd te breken in de problemen die je hebt. Maar stap je bed uit en vraag hulp, draag het samen.
 
Februari 01-02-2015 *38/11
Meestergetal maand, een maand waarin jij je dromen kracht bij kan zetten en de stap kan nemen om echt je dromen om te zetten in daden.
Soms even lastig omdat de meesters je laten zien welke weg je gaat als je de juiste dromen energie geeft.
Maak de keuze voor geluk, het is een korte maand dus wees zorgvuldig en niet te laat om je dromen te gaan bestellen.
 
Kaart van de februari
De Duivel, als jij veranderd dan zal je merken dat je omgeving zich gaat aanpassen aan jou nieuwe energie. Het kan zijn dat mensen vertrekken en dat er nieuwe mensen op je pad komen.
Soms zal je jaloerse mensen op je weg krijgen omdat ze jouw nieuwe levensstijl niet begrijpen.
Maar dit zijn ook leermomenten hoe je met de nieuwe energie omgaat, groeistuipjes die je door moet gaan om de top van je wensberg te bereiken.
Ga door!
 
Maart 01-03-2015 *39/12/3
Lente, we kunnen zaaien en beginnen, je hebt in de koude donkeren maanden je plannen gemaakt en nu met de eerste vonkjes van warmte kan je de zaadjes in de grond stoppen en ze voeden met jouw liefde.
Een maand om veel te gaan ondernemen, veel doen, actie en energie omzetten in daden en resultaten.
Lekker aan de slag.
 
Kaart van de maand
Staven 8, gebruik je kracht en je intuitie om dat te doen waar jij goed in bent.
Doseer je energie als je te snel gaat zal je energie te snel verloren gaan. Zorg voor een goede balans maar benut nu wel de kracht die de dagen je geven.
 
April 01-04-2015 *40/4
Een fundament maken, dat kan je na al je wensen, je kracht van vorige maand nu een bed maken om de rozen van de toekomst in te laten bloeien.
De warmte komt nu recht uit het hart van de zon en kan de grond en jouw ziel verwarmen.
Geniet van deze zonnestralen, wees je bewust dat ze elke dag een straaltje geluk naar je toe brengen om de zaadjes die nu jonge plantjes zijn geworden te voeden.
 
Ook de rust van het genieten hoort bij deze energie.
 
Kaart van de maand
Pentakels 4 ga even rustig zitten, overzie de rijkdom die je nu hebt, rijkdom in zaken, maar ook in de kracht van de aarde. Even stil zitten en genieten kan ook rijkdom zijn.
De wereld ligt aan je voeten en jij mag ermee werken zoals het voor jou goed is.

Mei 01-05-2015 * 41/5
De maand van passie, van hartstocht, waar van oudsher getrouwd werd en feesten gevierd werden.
Mie kan ook dit jaar weer warm worden, en in de natuurlijke jaarcyclus vieren we nu de zomer, en als je naar buiten kijkt en alles tot bloei komt en de bladeren aan weer aan de bomen zitten en de velden groen zijn weet je dat onze moeder aarde haar best doet om te laten voelen dat we allemaal de koningen van de aarde mogen zijn.
Voel hoe ze je begroet en je omarmd in haar armen
Wees liefdevol en ga nu werken voor je geluk van morgen.
Een drukke levendige maand!
 
Kaart van de maand
Staven 7, jij hebt de innerlijke spirituele en geestelijke kracht om te doen waar je goed in bent.
Alleen moet jezelf de staven neer zetten om ook de wijsheid te benutten. Voeding, warmte, kracht en energie alles zijn aanwezig en jij kunt ze gebruiken.
Als je even te druk bent ga dan even staan houdt een staf vast en laat de kracht van de natuur die in de staf zit jou energie aanvullen.
Maak dus een boswandeling.
Juni 01-01-2015 *42/6
Gezellige vakantie maand, bijna vakantie, maar de energie geeft al aan dat deze maand voor je gezin, voor liefde saamhorigheid en voor gezelligheid is.
Samen ondernemen, ontdekken, in mijn geestesoog zie ik het boomkroonpad in Drenthe, heerlijk door de toppen van de beuken wandelen die in vol blad staan, de volle zon vertelt ons dat we op de helft van het jaar zijn gekomen.
We mogen even stilstaan en kijken naar het half jaar wat geweest is en hoeveel we hebben gedaan.
Misschien kan je nu helder kijken wat je nog moet doen, of hoe je het anders had kunnen doen.
Ga mee met de cyclus van het jaar, een stroming die als een golfbeweging door het jaar stroomt en je vertelt dat je nu in een lus zit waar je kunt kijken hoe je de volgende maanden verder kan gaan om jouw wensberg te beklimmen en de reis te voltooien.
 
We komen na de zonnewende in de afnemende zon terecht en gaan de dagen weer korter worden, en zal ook de energie veranderen om je te laten weten dat je tot een afronding moet komen van de acties die je hebt uitgezet om te doen.
 
Kaart van de maand
Schildknaap van Staven
Wat mag je nog leren? Wat kan je nog ontdekken en hoe ga je verder.
Je hoeft het niet gelijk goed te doen, je bent maar een mens, en mensen mogen leren. We mogen heerlijk fout doen en dan opnieuw weer starten.
Geeft niks!
Als je er maar van leert.
 
Juli 01-01-2015 *43/7
Het leven is een feestje als jij het aandurft het ook zo te zien, juli maand van vakantie, even rust even niks even weg van alles.
Ook al ben je thuis of ga je reizen je kunt even je losmaken van de dagelijkse gang van zaken.
Het brengt nieuw licht in je bestaan, geeft je kracht en geeft je nieuwe inzichten.
Waar heb jij rust voor nodig? Welke plaatsen ga jij bekijken? Dichtbij of ver?
Ook dichtbij om de hoek kan je leuke plaatsen bezoeken, en ga je ver vergeet dan niet te voelen waarom juist die plaatst belangrijk voor je is.
 
Kaart van de maand
Gerechtigheid, heb je nog iets recht te maken wat krom was dan is nu het moment om dat te gaan doen.
Ook kan juist in de vakantie tijd zaken naar boven komen van bekende mensen in Nederland die toch echt zichtbaar moeten worden.
 
Augustus 01-08-2015 *44/8
De herfst begint, als je buiten komt kan je ruiken dat de vochtige lucht uit het westen is gearriveerd.
Meestergetalmaand, een maand om niet te vergeten dat je wel door moet blijven gaan om je wensen en je doelen te bereiken.
De lemniscaat geeft de oneindigheid aan, de cadans van het leven, het riste en de hartslag, wanneer je in de cadans van de aarde meegaat voel je wat moeder aarde aangeeft, stoppen of doorgaan, rusten of wandelen, werken of genieten of is werken genieten?
 
Kaart van de maand
Bekers 7
Luchtkastelen bouwen, even bedenken of juist niet denken maar loslaten van je gedachten.
Even in een wazige droom wereld zijn net alsof je door de droomvlucht in de Efteling gaat zitten en mijmeren, bedenken dat jij de elf bent die heen en weer gewiegd wordt in de bloemenschommel.
Luchtkastelen bouwen brengt de boodschappen van de meesters van boven dicht bij jou, je hebt de kans om te luisteren zonder te horen en te spreken zonder een taal te gebruiken.
Probeer maar eens, wees als een onbevangen kind en speel met de wolken in de lucht.
 
September 01-09-2015 * 45/9
Zo voetjes weer op de grond en aan de slag, de maanden van luchtkastelen, vakantiezijn voorbij en we gaan weer in het ritme van moeder aarde verder. De grond is rij en de vruchten kan je plukken, we kunnen standvastig verder en we hebben kennis en inzicht opgedaan om de juiste beslissingen te nemen. Durf jij NU de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw keuzes en jouw leven?
 
Deze maand is een fase om te kijken wat er allemaal gebeurd is en een nieuwe fase in te gaan. Gesterkt en met zelfvertrouwen.
 
Kaart van de maand
Pentakels 7, met 1 munt kan je vele muntjes maken, bedenkt maar denkt niet te diep, durf ook te doen. De berg met munten staat naast je als je eentje gebruikt om ook iets in beweging te zetten dan hoef je geen zorgen te maken. Bouw reserve op en speel met wat je kunt.
 
Oktober 01-10-2015 46/10/1
Het gezin vraagt om jou aanwezigheid, jij kunt de spil zijn binnen het gezin, soms zijn de oude waarden en normen niet zo slecht. Het is niet vreemd dat een vrouw manager is van de huishouding en de man de werkzaamheden om het huis doet. De verdeling is ouderwets maar altijd zo geweest, het brengt een stabiele gezinssituatie op gang. De vrouw die het huishouden als een volleerd manager bestuurt, brengt een zachte stabiele liefdevolle sfeer in huis. Dit betekend niet dat ze volledig thuis is maar de verantwoordelijkheden verdeeld. Manlief zorgt voor de verf en de lamp die opgehangen word en vrouwlief zorgt voor een lekkere maaltijd of dat de spullen in huis zijn voor het eten.
Het toilet schoon is en de was aan de kant.  Ja, ja ik zie al hele groepen vrouwen stuiteren maar neem deze raad ter harte, het zal je gezin zo goed doen. Stabiliteit, orde en netheid. Relaties bloeien op en kinderen worden liever. Het leven een stuk makkelijker.
 
Kaart van de maand
Rad van Fortuin
Jij hebt alle elementen om je heen maar jij draait aan het rad, en bepaalt de richting, waar ga jij heen?
 
 
November 01-11-2015 *47/11 Karmische meestergetalmaand
Tjonge hoeveel karma kan je hebben, alle meestergetallen met karma zijn in deze maand vertegenwoordigd.
Ik zal hierover in september een groter stuk schrijven.
Maar wij als maatschappij krijgen grote keuzes, en als individu nog veel diepere keuzes en ontwikkelingen die we kunnen waarnemen en die we ondergaan.  Het is goed maar niet altijd makkelijk om te begrijpen.
Deze maand is een maand waarop de maatschappij de rekening krijgt van wat we met ons allemaal gedaan hebben.
Wordt vervolgd
 
Kaart van de maand
Ridder van pentakels
In het zadel zitten en rustig kijken wat er komt, de aarde in de hand, pentakels als symbool van de aarde, wat gebeurt er en wat gaan we doen?
 
December 01-12-2014 *48/12/3
Zo aan het einde van het jaar komen we weer terug in de creatie van de reis die we starten in januari, we zijn nu aan de top van de wensberg en kunnen kijken wat we hebben bereikt.
Nu kunnen we zien wat wel gelukt is en wat we mogen loslaten.
Een heerlijke maand en met deze energie van de 48/12/3 beloofd het een gezellige maand te worden, met veel natuur, veel eigen knutselwerken en binnen zijn en genieten van elkaar.
Zou zomaar wel eens een koude maand gaan worden.
 
Kaart van de maand, ik moet zeggen kaarten er zat nog eentje onder en die wil ik graag delen met jullie.
De eerste is de zegewagen, de hebt je doel bereikt en nu zie je dat je reis pas echt kan gaan beginnen en het is een gezegende reis!
En de tweede is Bekers 10 ultiem gezins geluk, op het einde van 2015 kan het zomaar zijn dat je liefde hebt gevonden, liefde hebt hervonden en nu weet wat echt geluk is.
Wat een prachtige kaarten om het jaar mee af te sluiten en ook deze legging mee te sluiten.
 
Elke maand zal ik een maand blog maken en elke dag een dag energie,
Het kan wel eens een dagje later zijn of een dagje niet want Lumeria wil ook leuke dingen met haar geliefde gezin doen.
 
Ik wens jullie heel veel mooie leermomenten en inspiratie voor 2015
Klaske Goedhart
31-12-2014

Blessings Klaske Goedhart
Lumeria

 
Energie maand overzicht
 
Op de website en op facebook zie je de kalender foto's staan
deze kan je gebruiken om je te helpen de boodschappen goed in je op te nemen.
komende week zal ik weekkaarten leggen.


Merry meet en liefdevolle groet
Klaske Goedhart * Lumeria
 

Pendelcursus met het Lumeria pendelwijsheid boek
Pendelcursus met het Lumeria pendelwijsheid boek
€37,50
€30,00
meestergetallen
Meestergetal op je pad
 
Jullie lezen bij de dag energie dat ik vertel over meestergetallen.
Deze dagen zijn bijzondere dagen, in welke trilling ze ook komen ze geven je net even een extra zetje mee om datgene te bereiken wat in jouw wenslijstje voorkomt.
 
Alle dubbel en driedubbele getallen zijn meestergetallen.
Ze kunnen zomaar op je pad verschijnen, in een kenteken van de auto voor je, of op het station dat je trein om 11.33 vertrekt.
 
Maar ook in een boek, je leest en op pagina 33 kom je even niet verder, je leest de alinea nog maar een keer, en je wordt afgeleid.
Terug in je boek denk je “waar was ik gebleven?” en leest nog een keer de alinea.
Maar wat stond er nu dat je hem een paar keer over hebt gelezen?
Wat moest in jouw energie wakker worden?
Al lijkt het nog zo onschuldig dat is het nooit.
Niet dat het gevolgen heeft die onoverkomelijk zijn, maar gevolgen die jouw energie een boost geven.
Je DNA wakker schudt en daarmee een nieuwe les in je leven aan wakkert.
 
Wat voor energie het losmaakt hangt van de cijfers af
 
De cijfers worden verdeeld in 2 stukken
Het eerste – hoe wordt de combinatie gevormd, dit leg ik dieper uit in de numerologie lessen
Tweede – de uitkomst van 1 is het meestergetal 11-22-33-44-55-66-77-88-99
Je kunt deze optellen en dan ontstaan 11/2 - 22/4 – 33/6 – 44/8 -55/10 – 66/12/3 – 77/14 /5 –
88/ 16/7 – 99/18/9
Het eerste getal is de trilling in de meesterenergie, hierin ligt ook de boodschap welke les je kunt leren.
Het tweede getal is het meestergetal opgeteld.
Als jij de les niet aanneemt zal je in deze trilling verkeren, een lagere trilling en de les blijft staan voor een volgende poging.
Waarbij je niet moet vergeten dat het wel de bedoeling is dat je hem gaat doen, want elke keer dat je de les uitstelt zal de les een klein beetje zwaarder worden.
 
Er is ook nog een verschil of je een dag in de meestergetal trilling zit of een heel jaar of een mensenleven.
Bij een jaar en een mensenleven zal je periodes van rust kennen en zal je in de tweede trilling komen,
Bij de dag energie is het de energie die aan jou vraagt om benut te worden.
Heb je de energie gebruikt en is de les voor jou klaar dan ga je naar de rustige energie.
 
Vandaag is een 55/10/1 dag een dag van nieuw begin, een dag waarin de energie helpt om veel werk af te maken, ook een dag waarop de energie heel onrustig is en als je niet oppast dan vliegt jouw kracht en energie zo het raam uit. En ben je mega moe.
Vandaag heb ik de meesterenergie benut, ik heb wat zaken mogen afmaken en aan het einde van de dag doe ik de pakketten de deur uit, ik kon alle orders waarvan ik de artikelen op voorraad had versturen, het ging  makkelijk en er werd duidelijk geholpen.
Soms wil het niet en lukt het niet om alles te doen wat ik in mijn hoofd af wil hebben, maar nu helpt de meester energie me om het allemaal klaar te maken en klaar te hebben voor de klanten die op een pakket wachten.
Vanavond heel veel engeltjes gemaakt voor een order, ik verwacht dat deze engeltjes gemaakt op een meestergetal 55 dag de weg snel vinden naar nieuwe eigenaren.
Op het moment dat jullie dit lezen is het een 56/11/2 dag diepere meestergetal dag, en dit stuk zou ik al lang schrijven maar geen tijd.
Ik werd er nog even op geattendeerd en ik kreeg ook de energie om dit te schrijven.
De energie aan het begin van de nacht en dieper de nacht is een hele fijne energie om te schrijven, er heerst meer rust, stilte en ik hoor de wind om het huis en kan de boodschappen vangen om jullie door te geven.
Soms kan op een meestergetal dag een les 2 minuten duren en soms de hele dag!
Dat kan ik niet van te voren zeggen dat ligt in jouw levensloop en zal zich aan jou openbaren.
Als de les klaar is ga je naar het tweede getal om de rust weer te creëren.
 
 
Ik zal nu de energie van elk meestergetal even omschrijven:
Tijd kan je ook de energie geven 11.11  - 11.22 – 11.33 -22.33- 23.23
Kijk bij de verschillende getallen 23.23 is de dubbele 11.11!!
 
11
 
Deze energie geeft een les aan waarin je een moeilijke vaardigheid moet leren, je moet hem echt gaan doen, je ontkomt nu niet aan de les en je krijgt de hulp en de mogelijkheden om de les te vervullen.
Maar wij mensen hebben keuze, en zeker met deze trilling kiezen we nog wel eens om hem voorbij te laten gaan en de makkelijke weg te kiezen.
Heb je de les klaar dan kom je een balans tegen, een nieuwe balans harmonie.
 
2 is het rust getal, je moet even weer de balans vinden, je krijgt een nieuwe harmonie doordat je de les gevolgd en doorstaan hebt.
In een levensjaar zal je het ene moment in de meestergetaltrilling zitten en het volgende moment in de balans. Om zo het jaar goed te doorlopen en je lessen goed te kunnen leren.
 
Aartsengel Jeremiël helpt je op deze dag om door de moeilijke blokkades te komen en je overwinning te vieren.
 
22
 
Waar vind jij je balans, en waar kan jij je fundament versterken en zo groeien dat jouw balans zo stevig is dat iedere les jou niet uit je harmonie haalt.
In de 4 trilling zal je voelen of het fundament de rust heeft gevonden om de volgende lessen te kunnen dragen, is dit nog niet bereikt dan zal op jouw pad een ervaring komen om een nieuwe harmonie te maken.
 
Aartsengel Chamuel helpt je harmonie en balans in anderen te zien en de vrede in jezelf te zoeken. Pas dan kan hij je laten zien waar jouw liefdevolle vrienden zijn en ontmoet je nieuwe mensen
 
33
 
Christus trilling, energie van je hogere bewustzijn en christus energie.
We kunnen nu voelen dat onze spirits dichtbij ons zijn, en ze laten ons inzien dat we altijd mogen vertrouwen op de steun van de hemelse helpers.
Meester Jezus is de energie van deze trilling en zal je helpen en de energie aansturen.
Hij geeft je het pad van verlichting waarover je mag wandelen, jij kunt de stap nemen, als je het aandurft om samen met hem over het pad te gaan lopen.
 De 6 geeft je de trilling van de gezondheid en inzicht wat er nu het beste is om te doen.
Op een 33 trilling zal je inzichten krijgen over je eten, je dieet, je gezondheid en je zelfzorg.
Of als je waakt over de zorg van je kinderen kunnen erin deze trilling fundamentele afspraken, gesprekken of inzichten plaats vinden.
Het kan zijn dat je een inzicht krijgt waarom je iets in deze situatie beleeft.
 
Vertrouw op de onvoorwaardelijke liefde van Jezus die altijd bij je is om je genade en liefde te geven, al is het nog zo donker.
 
Aartsengel Rafael helpt met de inzichten voor goed eten en een gezonde levens stijl, hij geeft ook in gezondheid jouw kracht en wijsheid die je nodig bent en zal op deze dag altijd in de buurt zijn, een gedachte is voldoende om spirits en engelen in jouw directe omgeving te ervaren.
 
 
44
 
Nu komt het erop aan, ga je het doen of niet? Blijf je zitten waar je zit of ga je echt iets doen?
De 44 trilling weet al heel veel, en soms denkt de 44 dat hij al genoeg weet en zal hij op zijn lauweren blijven rusten. Maar de les is dat je opstaat en het pad volgt zodat dor de verdieping je de kracht kan ontdekken en vinden.
Soms moet je die brug over en kijken naar de verdere toekomst, en soms is die brug een blokkade die je ook heel makkelijk zou kunnen laten rusten. Maar deze trilling vertelt je dat wanneer jij de brug oversteekt je mag verwachten dat er nieuwe krachten ontwaken.
 
Aartsengel Jophiël helpt je op deze dag, staat naast om juist wel die blokkade te overwinnen.
Hij leidt je naar de weg om de blokkade weg te nemen, als het ware biedt hij je een inzicht hoe je het kan oplossen zodat je de oversteek makkelijk kan maken.
 
55
 
Drukke trilling, centrum van alle getallen, op deze dag kan er veel plaats vinden, het water de wind en de energie stroomt snel. Ga je mee ne profiteer je van de wind of ga je in een luwte liggen wachten tot de wind gaat liggen?
Je kunt je dan heel alleen voelen, even op je plaats je rust nemen om later verder te gaan.
Maar het kan ook zijn dat de eenzaamheid je vertelt dat het tijd is om weer op te staan en mensen te ontmoeten.
Op dagen en jaren zoals deze ga je reizen, weer thuis komen en weer weggaan.
Je kunt veel beleven en zien op een dag of jaar als deze.
 
Aartsengel Haniël hoort bij deze trilling, ze is de engel van de maan en net als met de maan gaan we op en neer met de energie. Zij helpt je om de stroom te ontvangen, door te geven en te zijn in jouw innerlijke wezen wie je mag zijn.
 
66
 
Gezellige trilling, huis, haard gezondheid. En natuurlijk liefde!
Soms moet het eerst even anders dan gezellig zijn om leuk te worden, het huis moet eerst in chaos als je het schoonmaakt om vervolgens weer heerlijk netjes en ruim te zijn. Lukt vaak beter op een 6 dag of een 66 trilling. En zeker met afnemende maan huis opruimen op een 66/12/3 dag dat is een super opruim en schoonmaakdag.
Maar ook je gezondheid vertelt je op deze dagen wat belangrijk voor je is. Op deze dag krijg je goed nieuws, krijg je eindelijk dat boek in handen wat je verder kan helpen.
En deze dag is een leuke gezellige dag om samen met anderen zoals je gezin leuke dingen te gaan doen.
Knutselen, wandelen spelletjes spelen, deze dagen zijn de ultieme gezinsdagen. Pot thee op tafel en knus en gezellig maken.
Wil het niet, moet je met je gezin door een les heen dan kan juist de creatieve inslag de doorbraak zijn om de energie te veranderen. Ga spelen, iets leuks samen doen, de tuin onderhouden, taartjes maken of knutselen. Het beste om een doorbraak te creëren.
 
Aartsengel Gabriël ondersteunt je in deze dag, ze geeft de boodschappen door terwijl je gezellig ( of juist niet gezellig ) bezig bent met creatieve zaken.
 
77
 
Heerlijke les dag, letterlijk dan, een dag om veel te leren, moet je iets leren, vanuit een boek of iets geestelijk vaardig worden dan zijn dit de juiste dagen
De 7 dag altijd en de 77 dag helemaal.
Je ontvangt in de nacht waarop de trilling begint al de inzichten, je kunt dromen hebben of de nacht wakker liggen en bedenken wat je allemaal zou doen.
Zijn wakker liggende nachten met deze trilling en slaap je wel dan neemt Aartsengel Raziël je mee op reis. Mocht je dit eng vinden, dan vergeet je dit maar weer gebeurt toch wel of je het nu wel of niet herinnert. Leuk lesje he!
 
Deze dag komen bekeuringen binnen, een boete vertelt je altijd een les, te snel rijden is te snel willen zijn, rood stoplicht, levensgevaarlijk bezig in het verkeer en je leven.
Maar ook brieven van instanties waar je echt gelijk iets mee moet, of juist de brief van de goedkeuring na mega inspanningen die je moest verrichten.
Vandaag is een spirituele, een geestelijke dag en alles wat daarmee te maken heeft.
 
Aartsengel Raziël neemt je vandaag mee en laat je zien welke mooie geestelijke leermomenten er zijn vandaag of in dit jaar.
 
88
 
Zo, nu na al die moeilijke lessen een heerlijke dag, of jaar.
Je bent zover gekomen, je hebt al zoveel geleerd en nu mag je de kracht van geleerde lessen voelen
88 is de verdubbeling alle getallen zitten erin, de acht is de lemniscaat het oneindigheidssymbool.
Hoe heb jij je kracht in al jouw lichamen kunnen integreren?
Heb je jouw fysieke lichaam sterk gemaakt? En heb je de balans ook kunnen versterken door de harmonie?
Wat kan jij doen om dit nog meer te versterken, en hoe kan jij de moed uiten in de vaardigheden die je hebt ontwikkeld.
 
Wat kan jij nu doen om je krachten tot uiting te brengen?
Met andere woorden hoe kan jij dankbaar zijn voor alles wat je hebt mogen leren?
( en wees jezelf dankbaar dat je de moed, kracht en wijsheid hebt gehad om de paden echt te bewandelen)
 
Aartsengel Ariël neemt je mee, ze laat je vliegen en vertelt je dat ze trots op je is!
 
99
 
Het einde, de wijsheid. De rust. De heremiet uit de tarot
Wijsheid is nu aangekomen en is een gift die jij jezelf hebt gegeven. Jij hebt de lessen doorstaan en je staat nu op het punt om te ervaren dat jij degene bent die de wijsheid mag doorgeven.
En de wijste mensen is degene die zegt dat de wijsheid niet bij je woont maar dat je elke dag nog lerende bent.
Aartsengel Melchizedek helpt je om te ervaren dat echte wijsheid zit in de innerlijke stem vanuit je hart.
Als jij het pad van wijsheid hebt gelopen zie je de berg tegemoet en kan je zien dat je deze berg niet hoeft te bedwingen maar dat er een pad omheen loopt.
Je weet dat de weg makkelijk mag zijn maar dat jij als mens de keuze maakt dat je het langs de moeilijke weg wilt ervaren.
Nu mag je rusten, je terug trekken en je hoeft pas in het licht te treden wanneer jijzelf vind dat het licht nodig is op het pad van de wandelaar die in het donkere uur wandelt.
 
Dit waren de meestergetallen
 
Ik hoop dat jullie er wijs mee omgaan en dat het jullie inzicht mag geven op de pad waar je bij je geboorte mee bent begonnen.
Wees wijs, heb moed, vertrouw op jezelf en zeker op de spirits die je begeleiden elke dag weer.
Als voel je nog zo alleen je wandelt altijd samen met een engel en een trouwe gids (spirit )
Voel de aanwezigheid van de Goddelijke kracht in alles om je heen, de elementen aarde, water, lucht, en vuur en zeker ether.
Ether komt via de dieren en via de muziek naar je toe, het speelt met de elementen en samen geven ze je het gezang van het lied wat jou op het juiste pad brengt.
Luister en geniet!
 
Lumeria *Klaske Goedhart
9 en 10 december 2014
Wil je het delen dan mag di natuurlijk, ik stel het op prijs dat je vertelt wie de schrijfster is.
www.lumeria.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Klaske Goedhart
Lumeria
 
 
 

Zuiverings olie
Zuiverings olie
€14,99


Zorgen verdwijn ritueel

 
Ritueel
Zorgen laten verdwijnen
 
Schrijf met een stift
Op de kaars
 
“Zorgen verdwijn”
“Plezier Verschijn”
 
op een Paarse Kaars
 
Bedenk waarom jij je zorgen maakt,
Al eens gevlogen?
Hoog in de lucht?
Bedenk maar eens dat je vliegt
Net als de bellen als je bellen blaast
 
Je zorgen zijn in de lucht verdwenen
Je hebt ze meegegeven
En je kunt ze altijd nog meegeven
 
Ga zitten kijk naar de vlam van de kaars
Bedenk welke zorgen je hebt
En realiseer je dat de vlam van de kaars ze kan omzetten
Naar positieve krachtige emoties
Waardoor jij weer zicht krijgt op een toekomst met
Plezier
Weg van de zorgen, de stres en onvermogen
Maar met oplossingen, acties en nieuwe energie.
 
Als extra kun je buiten gaan bellen blazen en feitelijk zien dat met iedere bel je zorgen naar de hemel gestuurd worden.
 
En daarna niet afwachten maar de draad oppakken
En ervoor zorg dragen dat alleen positieve
Gedachten en acties in jouw leven plaats vinden.
 
Veel plezier met het doen van dit ritueel.
 
 
 
 
 
Klaske Goedhart
Praktijk Lumeria


Lumeria wenst jullie een fijne jaarwisseling en een inspirerend 2015
Blessings & Love 
Klaske Goedhart
Alle bedragen zijn inclusief BTW