Logo
Lieve mensen

Lumeria heeft speciaal een kompas laten maken.
je hebt soms een kompas nodig bij rituelen of als je een mooie wandeling maakt
Dit kompas is licht en 50 mm doorsnee en makkelijk aan een koord bij ej te dragen.
klik op de afbeelding
dit weekend gratis bij alle rituelen pakketten 

http://www.lumeriasmagischewereld.nl/workshops-cursussen Blessings Klaske Goedhart
Lumeria

 
Energie maand overzicht
 
Op de website en op facebook zie je de kalender foto's staan
deze kan je gebruiken om je te helpen de boodschappen goed in je op te nemen.
komende week zal ik weekkaarten leggen.


Merry meet en liefdevolle groet
Klaske Goedhart * Lumeria
 

Pendelcursus met het Lumeria pendelwijsheid boek Pendelcursus met het Lumeria pendelwijsheid boek
Pendelwerkset, alles wat je nodig bent. Boek, goud of zilverkleurige pendel 1 stuks, notitieboekje wierook bescherm en instructiekaarten. En zuivering zand met wierook. Je kan dan lid ...

€ 37,50
€ 30,00

per stuk
Krachtstok of toverstaf maken workshop Krachtstok of toverstaf maken workshop
Je bent dan alleen met mij een hele dag heerlijk bezig om je eigen kracht stok te maken. Je mag me dan ook van alles vragen, we leggen een kaart en ik leg je uit over de kracht van jouw energie. Missc...

€ 149,99
per stuk
Energie beschermen setje met labradoriet Energie beschermen setje met labradoriet
Leuk setje voor jezelf of om cadeau te doen. met complete beschrijving wat je kan doen en wanneer. inclusief steen, engeltje en bedel. In organzazakje

€ 14,95
per stuk
Eclips blog
Over de zonsverduistering en de veranderingen.
 
Al sinds 2004 schrijf ik over de veranderingen van de aarde en hoe wij als mensen en alle andere bewoners van de aarde hierdoor beïnvloedt worden.
In mijn kinder en jeugd jaren ben ik met de verhalen uit de Bijbel opgegroeid, ze vertelden over een tijd waarin veel zou veranderen op de aarde.
En wanneer dit zou plaats vinden.
Mijn vader heeft veel onderzoek naar dit fenomeen gedaan en ook numerologische berekeningen gemaakt. Duidelijk is dat we zeer zeker in de eindtijd zitten, een tijd waarin we en einde aan een grote lange cyclus ervaren.
We maken nu stappen richting een andere, nieuwe wereld en we bereiden ons voor op de nog grotere gebeurtenissen die gaan plaatsvinden.
Steeds beter begin ik te begrijpen hoe de woorden bedoeld worden die ons in de Bijbel zijn gegeven over deze tijd. En tegelijk begrijp ik er steeds minder van.
Wat ik wel weet/voel is dat we op de vooravond staan van de grootste veranderingen in onze generatie. Als ik nu terug kijk naar 2004 dan lijken de mogelijkheden ongekend die we nu hebben, de communicatie, de snelheid van de maatschappij is ongekend.
En ik vind mijn smartphone geweldig, en tegelijk weet ik dat het maar betrekkelijk is.
Als ik terug kijk naar de tijd van 10 jaar geleden dan zie ik een maatschappij die veel meer vrijheden kende. Hoeveel vrijheid van meningsuiting hebben we?
Hoe echt is de wereld om ons heen, en hoe kunnen we op een verantwoorde manier leven?
Het eten, de medicijnen, de scholen en de zorg, wat een veranderingen. Soms ten goede maar helaas ook vele veranderingen die langzaam in de maatschappij geslopen zijn en die we nu normaal vinden.
In de afgelopen maanden zie ik een verandering in de mensen, alle mensen, en zeker mensen die zich lichtwerkers noemen, ik zie hoe vele mensen als een schildpad hun huis binnen treden en veilig willen zijn.  Jaren terug kwamen de lichtwerkers naar voren toe, en nu zweven ze op een wolk om de harde werkelijkheid van de dag op aarde anno 2015 niet bewust te hoeven voelen en beleven.
Natuurlijk is het fijn wanneer je in een 3 D of tot een 5D realiteit kan en wilt leven. Maar helaas is dat niet de plek, deze aarde zal de transformatie naar een 5 D wereld NIET doormaken, daarvoor zal je echt naar onze thuishaven achter de Orion nevel moeten zijn. De aarde is bedoeld om in een 3 tot hooguit 4 dimensionale werkelijkheid te leven.
Dat jij als men wel in een 5D wereld kan leven is te danken aan jouw groei en bewustwording van de verschillende energieën op de aarde en in je eigen ziel.
Maar wat wij als mensen nog mogen leren is de reizen en de transformaties te maken in onze wereld.
Omdat de aarde in een bepaalde energie komt kunnen wij als mensen en dieren merken dat het voor ons makkelijker wordt om beter in de energielagen te reizen.
Het zijn laagjes waarin je kan zijn, bewust, onbewust en onderbewust en dan nog een paar extra leuke laagjes ertussen.
We zijn ons bewust van de laagjes en we kunnen in de verschillende lagen van de tijd en de plaatsen kijken en voelen. Het vergt enorm veel kracht, standvastigheid en zelfcontrole om je bewust in de laagjes te verplaatsen.
De grootste kunst is dat je goed verbonden blijft met de aarde en met de tijd nu in 2015.
En helaas zie ik dat veel mensen van allemaal verschillende groepen verklaren dat je in het licht kan zijn, dat aardse zaken niet belangrijk zijn en eigenlijk al in een andere dimensie willen zijn.
Sommige mensen zijn het liefst in de aardse realiteit en niet bezig met de transformaties van de aarde, en soms willen mensen alleen maar met de veranderingen bezig zijn.
 
Het is een kunst om te kijken, te voelen en te begrijpen van de laagjes en je toch in het hier en nu van de aarde in 2015 vast te houden.
Dat is ook kijken naar de wreedheden van de aarde, kijken wat de aarde je vertelt.
De oude geschriften vertellen het verhaal van nu, als Damascus valt zal de eindtijd nabij zijn.
Als het te erg wordt zal Jezus ons als gelovigen komen halen en ons van de resterende wreedheden die er nog gaan plaatsvinden behoeden.
Zo werd het mij verteld en heb ik gelezen in de Bijbel. De Bijbel vertelt ons zoveel over deze tijd waarin we leven, al vanaf het begin van de Bijbel worden de verhalen verteld tot aan de openbaringen van Johannes.
Vanaf kinds af aan werd ons verteld dat de zwaarste strijd we als gelovigen ( christenen ) niet mee hoeven mee te maken want dan zou Jezus ons al ophalen, de wederkomt. Bijna iedereen heeft hier wel van gehoord, en langzaam maar zeker begin ik het te begrijpen.
Ik begin te zien met andere ogen en ik zie hoe Jezus ons wil laten weten dat voor iedere ziel een pad is wat je gaat volgen. Je kan ervoor kiezen om samen met velen Jezus te volgen en als de tijd daar is die nog moet komen met hem mee te gaan naar huis.
Wat zo mooi ook vertelt werd in de Bijbel, was het volgende.
De doden zullen de doden begraven.
Daar moest ik vele jaren over puzzelen, want dit hoorde ik als beelddenkend kind, en ik begreep het niet.
Want als we met Jezus mee mochten gaan hoe zou het dan kunnen dat doden andere doden gingen begraven.
Ik kreeg uitleg, dat ieder mens die niet als christen leeft, zijn hartje niet aan de heer had gegeven ook niet mee naar de hemel mocht gaan en daarom  levende doden zijn. In de ogen van God dan.
Omdat ik graag wil nadenken over dilemma’s, en stellingen die ik krijg voorgeschoteld, ging ik als jong meisje als op zoek hoe deze God dit zo kon doen, en wat voor tijd dat dan zou zijn.
Jullie snappen dat grammatica niet belangrijk voor me was, ik ging liever lezen over hoe, waarom en wanneer.
Gelukkig was de bibliotheek er en later het geweldige world wide web.
Ik leerde dat Jezus niet zo ver weg was en ik hem gewoon kon vragen hoe God en hij als profeet en leermeester dit bedoeld heeft.
En meer en meer werd zichtbaar hoe de energie voorgaat, de legendes en de verhalen uit de Bijbel werden ook door andere profeten verteld, en voorspellingen over het einde van de tijden worden nu werkelijkheid. Ik las van Nostradamus van Henoch. Van de engelen en de meesters en de verschillende dimensies.
En ik las over de hoeveelheid mensen die nu op de aarde zijn.
Een onvoorstelbare hoeveelheid mensen.
En dat hierin verandering MOET komen, tja dat is niet echt de leukste boodschap maar we zijn met teveel. Deze planeet is nu bewoond door zoveel mensen om ervoor te zorgen dat we met onze menselijke vaste materie een grondvest kunnen vormen om de aarde te steunen in de grote stroom van energie die nu door ons deel van het universum heen komt.
 
De afgelopen jaren heb je vast wel eens gelezen dat kometen langs komen die vele duizenden of honderden jaren niet gezien waren.
We lezen van speciale constellaties, die sinds de oudheden niet waren gezien en die in hun tijd ook voorbodes waren van veranderingen.
De energie gaat snel, steeds sneller.
De energie wordt ook voller, lijkt dikker met flarden die ons vertellen dat we ook door flinterdunne lagen energie gaan, deze brengen ons uit onze vertrouwde energie.
 
We kunnen merken dat de tijden veranderen, de strijd zoals voorspelt tussen goed en kwaad is gaande. En daarmee bedoel ik niet de strijd tussen mij als Heks en een aanhanger van een christelijke religie. Maar de strijd van macht op de aarde, de elite, de illuminatie, degenen die wel weten hoeveel er aan het veranderen is. En wanneer een zwaar kosmisch weer op handen is je in het nieuws beter wat anders kan brengen dan een grote Electro magnetische scheur. Iets waardoor de ogen en oren van de mensen gesloten worden en ze alleen oog hebben voor ( meestal ) een verdrietige gebeurtenis. En geen aandacht aan het weer, en de buitenlucht besteden. De illuminatie kan ervoor zorgen dat wij vragen om bepaalde zaken die ze graag zelf al willen invoeren, maar als ze dat ongevraagd doen de mensen in opstand komen.
Lees maar eens over de eindtijd in de Bijbel, die spreekt van deze situaties.
De strijd op het wereldtoneel.
Als je goed op het nieuws let, kan je zien dat vele zaken samen gaan met bepaalde astrologische samenstanden. En zeker met maan en zonsverduisteringen.
Er komen nu grote veranderingen, op het wereldtoneel in ook op gebied van het klimaat en de energie waarin we leven.
 
Komende vrijdag is de grote zonsverduistering, en deze brengt een hele grote energie met zich mee, ik verwacht nog wel een aantal heftige aardse gebeurtenissen, op als in de aarde.
We kunnen de activiteiten en de onrust al voelen.
Aardbevingen, orkanen en nog meer natuurgeweld maar ook politiek gaat nog het een en ander gebeuren. Ook onverwachte zaken kunnen zomaar uit de lucht vallen.
 
En we zien de lucht, deze schijnt overdag soms al avondrood door maar dat is het niet, door de grote activiteit van de zon zijn de kleuren ook overdag in de lucht goed te zien, ze kunnen roze en groen doorschijnen.
Er heest tijden de komende weken een bepaalde spanning in de lucht, in de atmosfeer, en daar moeten we doorheen. De lichtwerkers zouden zeggen dat we in een hogere laag komen, maar we komen dichterbij het keerpunt van de tijd. De tijd van de aarde net als in de oude tijd van Atlantis waarin ook de tijd keerde en alles werd omgegooid.
Letterlijk!
De ruimtestations en satellieten zullen nog vallen en de aarde zal nog beven open scheuren en het aard oppervalk veranderen.
Zouden we dan bang moeten zijn?
Nee! We kunnen vooruitzien en weten dat de aarde en de mensheid wel blijft voortbestaan.
Alleen met veel minder mensen op de aarden.
 
En de wederkomst van Jezus dan?
 
Stel je voor dat deze legende altijd in de eeuwen verteld is aan de mensen, en dit vast zit in hun DNA dan gaan ze niet verbaast kijken dat ogenschijnlijk Jezus hen ophaalt.
Ze gaan dood dus hun ziel gaan mee naar de  “hemel” aan deze groep mensen hoef je niks uit te leggen die gaan gewoon naar huis.
En dan is er nog een groep die fysiek niet dood gaan maar overgaan in een ander voertuig, want sinds de jaren 70 van de vorige eeuw worden wij als aarde begeleid door een aantal grote moeder schapen uit de andere delen van het universum.
Zeker om ervoor te waken dat de aarde niet aan kernwapens ten prooi valt, doordat er teveel jongens te heftig spelen met hun speelgoed.
Er wordt ingegrepen wanneer het nodig is maar dit gebeurd niet snel.
Wel heeft een team ervoor gezorgd dat de eindtijd niet versneld werd door de ramp in Japan.
Dit is geslaagd gelukkig.
 
Mocht het te erg worden op de aarde dan gaan de mensen die geëvacueerd moeten worden naar de moeder schepen, een groot gedeelte is dan met de ogenschijnlijke wederkomt mee gegaan en een groep mensen blijft achter om hier op aarde dienst te doen.
Je kunt aan de energie merken dat deze tijden niet lang meer op zich wachten, dit zal in de komende tientallen jaren wel zijn doorgang vinden.
Moet je bang zijn?
NEE, alleen maar nieuwsgierig naar alle mooie veranderingen.
De aarde zal een poolshift doormaken en we kunnen dan echt merken dat we in een ander klimaat komen.
In de tijd dat de aarde voor de laatste keer een poolshift had waren ook de co2 waardes heel hoog net als nu, en dit heeft gewoon met de veranderingen te maken en niet of je een prius of een mercedes rijdt.
 
Door de komende poolshift merk je de energie fluctuaties en dit merk je ook in je energie.
Onze lichamen moeten wennen aan de schommelingen van de energie. Neem soms extra slaap, extra rust en wees lief voor jezelf.
Vele mensen merken dat afvallen heel moeilijk is, dit komt omdat je nu meer lichamelijk gewicht nodig bent om je staande te houden op de aarde in deze energie.
Ik vind het ook vervelend maar snap waardoor het komt.
 
Mijn advies voor jou is dat je bewust bent van de energie, je zorgen over alles loslaat en geniet van alles mooie momenten die de aarde en de hemel je kan bieden.
De engelen en de meesters helpen ons door deze tijd heen, vraag ze om je te helpen. Ze staan graag voor je klaar.
Vertrouw op hen, vertrouw op de liefde en de moed.
 
Nu mag je keuzes maken, een keuze is ook dat je alle beloftes, alle karma van vorige levens loslaat, je pakt het als een bal op en geeft het aan de meester naast je en geef het mee je hebt het niet meer nodig.
Wij mensen hebben geleerd dat wanneer je ergers hard voor gewerkt hebt en dat het pad zwaar was je dan pas verlichting kan krijgen, maar ik mag je vertellen dat het ook makkelijk mag zijn.
 
Kijk maar eens naar de berg die voor je staat, het vergt moed en kracht om deze te beklimmen, en wanneer je op de top van de berg bent weet je dat je een ongekende energie zal voelen omdat je de berg de baas bent.
Maar je hebt al zoveel bergen beklommen en je hebt je moed en kracht al bewezen.
Kijk nog eens naar de berg, en kijk eens goed.
Zie je dat naast de berg een pad loopt?
Het vraagt lef om de wijsheid te gebruiken en de makkelijke weg te kiezen.
Het mag ook makkelijk want dan kan je de moed en de kracht die je al bewezen hebt te bezitten omzetten in wijsheid.
 
Loop je mee?
 
Neem deze week rust, om de energie te ervaren, te voelen en de veranderingen bewust door te maken.
Geniet van de transformaties in jezelf en de aarde.
 
Blessings Klaske Goedhart *Lumeria
16 maart 2015
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Je kan zo langzamerhand op de webshop steeds meer artikelen vinden.
ook heb ik de heksenopleiding bij cursussen en workshops gezet.

http://www.lumeriasmagischewereld.nl/Heksenles-1

klik op de link om je gratis les te downloaden

Beschermende cirkel ritueel
Beschermende cirkel ritueel
€29,95
Ritueel voor verdrijven van vloeken en beloftes - Bevrijdingsritueel
Ritueel voor verdrijven van vloeken en beloftes - Bevrijdingsritueel
€24,99Nog even dit

Zaterdag 21 Maart wil ik een Ostara bijeenkomst houden
een leuke zaterdag met viering van de lente en samen een magische cirkel maken.
Klik op de afbeelding 
er zijn nog een paar plekken beschikbaar. je kan je vrijdag nog aanmelden.

maar vol=vol en vol is 12 mensen.
wil je mee doen laat het me dan weten.Blessings & Love 
Klaske Goedhart
Alle bedragen zijn inclusief BTW